Min
Altın Üye
Ne çok kız kız yazmışsınız. Biri reddetiyorsa diğerini yedekte tutayım diye mi düşünüyorsunuz. Siz bir sağlam hava alın gelin.
yo şimdi sen aklıma soktun
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ne çok kız kız yazmışsınız. Biri reddetiyorsa diğerini yedekte tutayım diye mi düşünüyorsunuz. Siz bir sağlam hava alın gelin.
yo şimdi sen aklıma soktun![]()
romeo bile bunu diosao kızı dogduguna pişman et dostum gün yüzü gösterme ksdjfklsdf
yoktu hacı :p konuyu sadece bold olarak yazdığım soruyla açsam "Sizce gerçekten sevmeden bir kizla beraber olunurmu?" herkesin mutlaka konuyla ilgili bi hikayesini görecektik ama bilerek böyle açtım bakam beni ne kadar dövecekler dieYorumum olmasaydı yoktu yani.Kendin ettin kendin bul nediyim.
morsalkıma verdiim yorumu okuyabilirsinkaldrım taşlarını saymayı bırak, takılmya bak
nabza göre şerbt, ayran, kola, içki hatn ne seviyosa
Kiz arkadaşimdan ayrilali iki ayi askin bi süre oldu.Daa dogrusu o terketti beni.
Çok duygusal bi insan diilimdir ama konu gercekten istedigim bi kiza yavşamaksa kitabini yazabilirim
Sizce gerçekten sevmeden bir kizla beraber olunurmu?yani işin dogrusu bi kiz var da heba etmek istemiyom ha bide başima bela olursa diye korkuyom.
Tabi o kizinda ne istedigini tam olarak bilmiyom.duygusal yaklaşiyo ama yarin obur gun ayrilirsak takinti yaparmi?
En sonki kiz arkadasim benden ayrilinca facemi patlatti arkadaslara falan rezil etti ondan korkum.
Amacim **Spam/Adversiting**lik diil o yuzden kizi kandirmadan acik oylesine takilalim desemmi diyom.kiza uzak durmasi gerektiginide soyledim ama biseyler yasamak istiyosa yasanmalimi?
bunu sadece cinsel olarak dusunmeyin sevgili olarak gezip eglenmek gibi.
Bikaç gün yoğum gelince okuyacağım cevaplarinizi.
Öyle bişey olursa konu açmam gelir direk sana sorarım güzin ablaSonra 'azcık takılalım' dediğim kıza aşık oldum n'apmalıyım diye konu açma bize asfsk![]()
"Siz erkekler yaparsınız" diyosun da hani benim yapabileceğime kanaat getirdin de nası olurda genelleme yaparsın erkekler die.
Konuda tuhaf bir karma var lakin cozmeye kalkisirsak simdi senden ayrilani hala seviyon ama bi tanr kiz var oda oyle degerlendirilmeyecek gibi degil degerlendiresin var lakin basina is alacagindan korkuyosun ama sevmiyosunda. Simdi sen o kizla takil kiz seni 2 ay sonra terk edecek ondan sonrada ilk paragrafta bu kiz yer alacak diger bosluklari dolduramadim. Ama sevmedigin bir insanla takilinirmi siz erkekler takilirsiniz bak dusundugun sey onun cekecegi yada yasayacagi durumlar degilde seni saplanti yapip sana verebilecegi zararlar. Sende cok aman aman bisey diilsin hani kusura bakma. O kizada acikca konus bak ben free biseyler istiyorum cnk senle ask olayina dokulemeyecegi belli de oda sana ne derse artik ya peki der yada bilemedimsecim senin
istedigim bi kiza yavşamaksa kitabini yazabilirim![]()
Sen beni tanimadiin için ben senin böyle konuşman konusunda hak veriyorum sana.Min gazini bende indirme rezene degilim sana yardimci oldum anlayabildigin oysa yapacak.bisey yok senle en fazla takilinir zaten emin ol seni ben mecnun etmisim gibi herkese haklisin bana veryansin host yani hicte oyle bi hak vermiyorum
Yok insanları ne zaman ciddie alıp almamam gerektiini az çok biliyom o yüzden anne babaya hakaret edilmedikçe bana söylenen sözlere kızmıyomBirisi çıkıp '**Spam/Adversiting**' dese kıyameti koparırsınız ..Tuhaf..
Yok insanları ne zaman ciddie alıp almamam gerektiini az çok biliyom o yüzden anne babaya hakaret edilmedikçe bana söylenen sözlere kızmıyom![]()
Est canim **Spam/Adversiting** bakan **Spam/Adversiting** görür dememmi lazım benimdeO zaman söyleyebilirim demek ki '**Spam/Adversiting**ça ' bir uslup ile dile getirmişsin ;)