Sizin yorumunuz nedir?

• Kullanıcı Min
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 10 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kiz arkadaşimdan ayrilali iki ayi askin bi süre oldu.Daa dogrusu o terketti beni.
Çok duygusal bi insan diilimdir ama konu gercekten istedigim bi kiza yavşamaksa kitabini yazabilirim :)
Sizce gerçekten sevmeden bir kizla beraber olunurmu?yani işin dogrusu bi kiz var da heba etmek istemiyom ha bide başima bela olursa diye korkuyom.
Tabi o kizinda ne istedigini tam olarak bilmiyom.duygusal yaklaşiyo ama yarin obur gun ayrilirsak takinti yaparmi?
En sonki kiz arkadasim benden ayrilinca facemi patlatti arkadaslara falan rezil etti ondan korkum.
Amacim **Spam/Adversiting**lik diil o yuzden kizi kandirmadan acik oylesine takilalim desemmi diyom.kiza uzak durmasi gerektiginide soyledim ama biseyler yasamak istiyosa yasanmalimi?
bunu sadece cinsel olarak dusunmeyin sevgili olarak gezip eglenmek gibi.

Bikaç gün yoğum gelince okuyacağım cevaplarinizi.

En son ciktigin sana iyi ders vermis ama akillanmis gorunmuyorsun hoho .p

İlgilenin, değer veriyormuş gibi yapın sonra ''benden uzak dur'' deyin. Neyin kafası hacı bu? İstemiyorsan, bir şey hissetmiyorsan kıza umut vermeyeceksin. Önce biraz yalnız kalmalısın. Biraz ruhunu, kendini dinlendirmelisin. İlla biriyle olmak zorunda değilsin. Haa beni rezil eder mi vesaire düşünceleri de at. Yine aynısı olacak diye bir şey yok.
O değil de feys şifresi vermek nedir la. Şahsen ben istemem erkek arkadaşımın şifresini. Bu güvensizliktir bana göre.

Her neyse. Lafın uzun kısası, sen bu işten vazgeç.Kimseyi de ümitlendirme. :T:

6-7 yasındaki evcilik oynayan çocuklar bile sizden daha hislidir ve sevgiyi daha ciddiye alıyordur sanırım
"Kızı heba etmek istemiyorum","gidip sadece öylesine takılalım desem mi" bu cümlelerden dolayı kız sana helal olsun dürüst adamsın mı diyecek ?
Sonra ben bu kadınları anlamıyorum diye veryansın edersiniz tuhaf...

En son ciktigin sana iyi ders vermis ama akillanmis gorunmuyorsun hoho .p
saol
İlgilenin, değer veriyormuş gibi yapın sonra ''benden uzak dur'' deyin. Neyin kafası hacı bu? İstemiyorsan, bir şey hissetmiyorsan kıza umut vermeyeceksin. Önce biraz yalnız kalmalısın. Biraz ruhunu, kendini dinlendirmelisin. İlla biriyle olmak zorunda değilsin. Haa beni rezil eder mi vesaire düşünceleri de at. Yine aynısı olacak diye bir şey yok.
O değil de feys şifresi vermek nedir la. Şahsen ben istemem erkek arkadaşımın şifresini. Bu güvensizliktir bana göre.

Her neyse. Lafın uzun kısası, sen bu işten vazgeç.Kimseyi de ümitlendirme. :T:
ben ilgilenip bişey yapmıyomki.çoğu kişi anlamamış bile bold yazıyla yazdığım soruyu.aslında bu tepkileri bekliyodum doğal olarak ama belki kötü diilde kafasıynan düşünen biri bişe yazar sandım."facemi patlattı" sözünden ona şifremi verdiimi nası çıkardın depresan?
yinede saol yorum için.
ben bi rahatıma bakayım dedim 3 yıldır yalnızım kardeş, sen de dene.
öyle abi adamı zorla şeettiriyolar :p
Devaju.
Ben bu hikayeyi daha önce okumuştum yahu.
nerde okudun de bakim?sıçtırma dejavuna hatun sen bile alay ediosan dierlerine hak veriyom.
6-7 yasındaki evcilik oynayan çocuklar bile sizden daha hislidir ve sevgiyi daha ciddiye alıyordur sanırım
"Kızı heba etmek istemiyorum","gidip sadece öylesine takılalım desem mi" bu cümlelerden dolayı kız sana helal olsun dürüst adamsın mı diyecek ?
Sonra ben bu kadınları anlamıyorum diye veryansın edersiniz tuhaf...
haklısın ne diim.

Çok duygusal bi insan diilimdir ama konu gercekten istedigim bi kiza yavşamaksa kitabini yazabilirim

Flash tv altyazıları gibi

Valla o kiz seni takinti yapacaksa acirim ona.

Sonu olmayacak bir yola girme derim.

Soruya bakılırsa seni terk eden kızın çok haklı nedenleri olmalı : )

Valla o kiz seni takinti yapacaksa acirim ona.
haklısın.saol
teşhisi koyuyorum savaşmayın sevişin
sevişmeyin söğüşün diyola :p

Sonu olmayacak bir yola girme derim.
başkalarına haklısın dedim sanada dersem sana hakaret olur :p teşekkürler

Soruya bakılırsa seni terk eden kızın çok haklı nedenleri olmalı : )
ben böyle diildim :)

Ne çok kız kız yazmışsınız. Biri reddetiyorsa diğerini yedekte tutayım diye mi düşünüyorsunuz. Siz bir sağlam hava alın gelin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri