Soru C Sizin için "soğuk duruyorsun" derler mi?

Konu sahibi son olarak 25 gün önce görüldü
Tanımayanlar der. Sonra sen aslında ne kadar sıcakmıssın diyenler oldu. Kişisine göre soğuk ya da sıcağım.

sevdiklerimin bi farkı olmayacaksa
sıçarım böyle sevgiye
gerisine soğuğum doğrudur

Stajyerim bana hocam ne kadar iticisiniz demişti. sağol demiştim. sonra kanka olduk

bu lafta klişe oldu iyice yaaaaaa
soğukmuş tanıyınca demiş ki aa ne kadar sıcakmışsın...
palyaço da demiş ki o benim

Denmişliği var. Bir dönem için böyleydi belki. Bir de ben çok dalgın bir insanım, selam vermeden geçtiğim oluyor kurumda insanları. Bu yanlış anlaşılıyor doğal olarak.
Bence genel itibariyle soğuk bir insan değilim ama sevmediğime de yokmuş gibi davranırım ya da ben yokmuşum gibi:d

ne yapcaz
herkesi sımsıkı sarcaz mı

Sanalda bolca, gündelik hayatımda soğuk değil de "ciddi" kelimesini daha sık duyuyorum.
Bir de tanıdıkça alakan yokmuş diyenler var.

O anki ruh halim nasılsa öyle davranıyorum, hangisine denk gelirlerse öyle tanıyorlar.: ))

oo hem de nasıl.
Ne kadar iticisiniz diyen stajyerim vardı. Sonra kanka stayla

Evet, diyorlar. Sonra da çok sıcak oldu, üzerimizdeki çıkarsak mı diye devam ediyorlar. Kimseyle baş başa iki kadeh bir şey içemiyorum. Hemen yatağa atmak istiyorlar.

Bilmem, tanımayanlar demeye devam edebilirler. Hiç problem değil…

Ayni konularda sarmala girildiginde cekilirim, bu yuzden "soguksun" diyen 1tek kisi olabilir.
Bunun disinda maalesef sicakligim soguk durmaya izin vermez.

Bana genelde "boğuk duruyorsun, hasta mı oldun? derler. Yok ya dün soğuk soğuk götürünce içkileri, sigara fistan, sesim biraz çatallandı...

Geri