Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yeni tanıyanlardan hiç gülmüyorsun, soğuksun laflarını çok duyarım. yeni tanışılmış birinden ne bekliyorlar onu anlamıyorum. o ortam, o ilişki oluşana kadar her zaman mesafeli durmak, vıcık vıcık olmamak iyidir. sonrasında kısmen eğlenceli, samimi yönümü yaşayarak göreceksin zaten.
ben sadece kendi kabugumda ve yakinlarimda sicacik ve a la manyak insanim, bunun disinda boyleyim:
buna ragmen kimse benimle ilgili soguk dememistir. daha saygili davranmislardir. hatta aksine, bunu ''guvenilir'', ''ozguvenli'', ''herkesle konusan birisi degil, yaklasmayayim'' olarak yorumlayanlar oldu. bu da bana ovgu olarak gelir
Genel anlamda mesafeli davrandığım için böyle bir algı oluşsa da tanıdıkça durum değişebilir.
Sempatik bulmadığım kişilere karşı ise oldukça soğuk davranırım çünkü nezaketen de olsa başka türlü davranmak içimden gelmiyor.
evet ya. dışardan biraz burnu havada, soğuk duruyormuşum. burnum kalkık görünsün ve gıdım çıkmasın diye başım dik durduğumdan burnu havada oluyoruz, bu benim suçum olmamalı… periliçe gibi kadınım ama biraz sert bakıyorum diye herhalde çocukluğumu bilen insanlar biraz daha büyüyüp onlarla sohbet ettiğimde “sen bu kadar eğlenceli miydin” falan demişlerdi. neyse siz yine de adam olun, gözlerimde trabzonluluk var…