Sizenebayım - Ceku

Konu sahibi son olarak 3175 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
pazar günü nihayet 3 lü buluşuyoruz...
Güzel şeyler yapacağız kesin:D

meslektaşlarımdan :p marul gibi dolanıyoruz ortalıkta :asd:
bu arada fotoğrafımdaki çorap değil :p

çok sevimli ve güler yüzlü birisi. bazen birlikte gülüyoruz

Cok ön planda olanları sevmem ama bu kız her seyi dozunda yapıyor.Masum bir yüzü var ve bu kiza ruj cok yakisiyor :D Hep mutlu kal :cee:

Sicakkanli ve enerjisi yuksek :oy:
Huzur pesini birakmasin guzelim.

Mehtap benim biricik kardeşim ve dostumdur, kimsenin arkasından konuştuğuna hiç şahit olmadım. Forumun en iyilerindendir, mesajlaşırız devamlı, bilmediğim her şeyi sorarım. Rabbim sevdiceği ile mutlu bir yaşam bahşetsin inşallah. :hi:

Birebir tanışmasakta sevdiğim saydığım nadir insanlardan,maşallah der giderimm. :cici:

Kuzucummmmmm ben sana yazmamışmıyım ya:bekle
Canımmm iyiyim sağol öncelikle :benmi:
Yaa Mehtap bu forumda tanıdığım en sevimli kişilerden biri,ayrıca çokta güveniyorum ona :tatlı:
Güzel kalbi tüm yüzüne yansımış güzel insan,sevdiceğiyle bir ömür mutlu olsun:cici:

Öpüyorummmmm yanaklardan kocaman:ask

Yakaladım seni... :)
Demek ki her şeyi bilen adam ha... Ne gülmüştüm ogün...
Zeyle okadar yakışıyordunuz ki, seni zeyy siz zeyi sensiz hiç düşünmemiştim bu forumda. Hala seni gördükçe onu hatırlarım. Onu görecek olsam heralde seni hatırlarım...

Özgün ve kendine has tarzları olan insanları severim.
Hanım hanımcık bir kızımız deyip önünde eğileceğim nadide insanlardan. Yönetimde olman mutlu etmişti beni. Yönetimden ayrılması zoruma giden iki kişiden birisin :) diğeri Arpes :) Yakışıyordu aslında ikinize de..

Hep böyle dobra ve açık sözlü ol. Kişiliğinden asla ödün verme... Velhasıl enişte bey şanslı :)

Bilgi - İnanç - Eylem

Eğlenceli, renkli bir kişiliğe benziyor. Fazla tanımasam da hakkındaki görüşüm olumlu. :)

Sanırım Aşk'ı Devrim nicki ile de onunla karşılaştım.
Hoş bir hatun, nickine çekiliyorum. :p
Umarım hep mutlu olur. :)

Pentagram; güzelliğinin farkındadır herhalde. Hakikaten bir fotoğraf koyuyor insanın gözü gönlü açılıyor. :D Bana diyor ki, "Ben yüzük taksam foruma filan girmem." Yani bu iş sadece yüzüğe mi bakar? Girmedikten sonra hayatında birisi varsa şimdi de girmemelisin, değil mi? :) Yani daha gönlünü bağlayamamışsan, yüzük bağlamış ne yazar? :)

Temiz bir kardeşimiz, Allah gönlüne göre versin. :)

Üç kullanıcı adı da harika, bayılmadan edemedim.

Mehtap forumlarda fotolarıni kaldır hem nazar değecek hem de insanlar kötü sen de anladın bence artık :liv:

Güzel sempatik eğlenceli biri sevdiği ile bir ömür mutlu olmasını dilerim.

Kısmetim kapansın diye beni yerden yere vuran kişi djdkls
Efendim, tabi ben onun kadar kötü değilim. Bir farkım olmalı değil mi ondan .d
Ayrıntılara çok dikkat eden, bunları belleğinde koruyan, algısı açık, samimi biridir kendileri.
Bana sunduğu öneri çokça hoşuma gitmiş olup, en yakın zamanda fırsatını bulur bulmaz değerlendireceğimi bildiriyor ve saygılarımı sunuyorum .d

süsle yine o güzel sıfatınla üye fotoğraflarını :p nerelerdesiiiin sen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri