Sizenebayım - Ceku

Konu sahibi son olarak 3175 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ve forumun çıtır hatun kişisi : )
Onun neşesine keyfine ve hayatın güzelliğini doya doya yaşamasına bayılıyorum.Kimse ile atıştığını,kalp kırdığını görmedim.
Böyle gizli bir bağ var aramızda öyle hissediyorum,sorsanız üç beş kelamdan ibarettir konuşmamız o da forum ortamında fakat kendini sevdiren,kendine alıştıran bıdıklardan..

Fotoğraflarının takipçisiyim,yorumlarını okuyunca yüzümde tebessüm oluşturuyor.Bazı konularda hislerimiz,tepkilerimiz bile aynı ruh ikizim misin acaba :dusun:

Dilerim hiç bir zaman çizgisini bozmaz,kendi olmaktan vazgeçmez.Sevdiğiyle bir ömür boyu mutlu olmasını istiyorum. Güzel yanaklarından öpüyorum yavru : )

Kipir kipir nesesi daim olasica, pozitif enerjisine nazar degmeyesice, kendini seven sevdiren hanim kizimiz:D
Uye fotograflarinin da demirbaslarindan:D

Toprağım derim sürekli. :) İçten ve samimi birisidir. Yüzü hep güler umarım. Aşkları bir ömür olur umarım.

içten ve samimi olması bir yana motor tutkusu için bile sevebilirim :p

Çok enerjik bir başlangıç yaptı foruma sonra duruldu ..
Işıltısını yeniden bulması dileğiyle..

Bıyık akımını başlatan üye olarak kalacak aklımda :T:

Daha fazla tanismak istedigim bir üyemiz
Uyusabilirmisiz gibime geliyor sohbet ettikce...cogunluk yorumlarini takip ettigim birisi ..
Son olarak sevdiceginle coook mutlu olsun..yüzünündeki gülümsemeyi ve ictenligini hic kaybetmesin..seviliyorsun

Gercekten mutlu birisi (: mutlulugunu kiskandigim ve daim olmasini diledigim birisi.

Profil yarışmasından gelen Özel üyeliğini nick değişimiyle birleştirerek üyeliğinin 4. yılında taptaze bir başlangıç yapan Üye.

Küçücük yaşına rağmen hatrı sayılır bir ufka sahip
Forumun takdire değer nadide üyelerinden
Dilerim birlikteliği de, Eğitim hayatı da
Hayallerinde ki kadar pürüzsüz bir geleceğe ilerler..

Mutluluğun daim olur umarım
Motor tutkun hiç kaybolmasınn
Gülücükleri olan gerçekten mutlu olduğuna inandığım takip ettiğim bir üye :p

sevgılı bıyık akımını baslatan hatunum
cok sevımllı olmussun bu nıckınlede
yakın zamanda cıcegımı cıkolatamı alıp gelecegım sana
sebeb -i ziyaretim belli tanışacağuk o kadar :p
umarım hersey gonlunce olur hayatında (:

Vee Forumun en çok foto paylaşan hanımı yarışma düzeneyin ezeyim onu !! :D iyi hoş birine benziyor pek muhabbetim olduğu söylenemez :D

Çok tatlı bir kız, onu reel de görüştüğüm çok yakın bir arkadaşıma benzetiyorum . :)

profilimde görüyorum hep sizenebağyan

Fistikkk gibi güzel tatlı hatun. Kayıp kız kardeşim :D
Ayrıca çok cana yakın . Samimi hiç laubali değil.
Erkek arkadaşı ile tamamına eren bir beraberlik dilerim çok tatlılar ve operim kocaman...

Çok kibar ve iyi kalpli bir kız.

Saygı ve sevgi dolu yetiştirildiği için kimseyle derdi yok.

Hayatı bahtı güzel olsun :)

Çok güzel ..
Giyim tarzı çok özgün, cesaret gösterip giydiği kıyafetleri (açıklığını kastetmiyorum) kendine bi o kadar yakıştırır ki .. ki zaten biliyosunuz dimi :D
Makyajı da yerli yerindedir hep..

Güzelliğini geçelim artık .p

Sadakati, Devrim e olan aşkı, ailesiyle bağları , başarılarla sürdürdüğü eğitim hayatı ..
Çok değerli Mehtap ın arkadaşlığı benim için ..
Ailemden biri gibi özlediğim biridir de (=

Hareketli ve canlı birisi goruslerine değer veriyorum her zaman ortamı sakinlestirme taraftarı :)

°•°~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~°•°

Sabah sabah içimi açtı iltifatlarini sevdigim :*
Kayıp kız kardeşim olduğu konusunda israrciyim hala:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri