Size ulaşılmaz gelen birisine ulaştığınız zaman bütün sihir kaçar mı?

Konu sahibi son olarak 985 gün önce görüldü
Gerçekten çok saçma bir başlık. Herhangi bir kişiyi bu denli yüceltmem. O kim oluyor? Sen kimsin yani!!

Yoo kaçmadı hatta tanıdıktan sonra daha da arttı. Çünkü onu tanımak büyük şanstı benim için ve hayatım boyuncada unutamayacağım zamanlar olarak aklımda kalacak.

Yoo kaçmadı hatta tanıdıktan sonra daha da arttı. Çünkü onu tanımak büyük şanstı benim için ve hayatım boyuncada unutamayacağım zamanlar olarak aklımda kalacak.
Neden ulaşılmaz bulmuştun o kişiyi ?? Özel değilse tabi anlat özelse boşver anlatma : )

Neden ulaşılmaz bulmuştun o kişiyi ?? Özel değilse tabi anlat özelse boşver anlatma : )
Çünkü hayranıydım ve çevresinde binlerce kadın vardı. :) Birgün onunla kahve içeceğim tanışacağım aklıma gelmezdi. :) Yakından tanıdıkça da o dönem baya bağlandım kendisine fiziki çekiciliği dışında bir kadına nasıl davranılması gerektiğini çok iyi bilen aşırı centilmen bir adam.

Çünkü hayranıydım ve çevresinde binlerce kadın vardı. :) Birgün onunla kahve içeceğim tanışacağım aklıma gelmezdi. :) Yakından tanıdıkça da o dönem baya bağlandım kendisine fiziki çekiciliği dışında bir kadına nasıl davranılması gerektiğini çok iyi bilen aşırı centilmen bir adam.
Anladım ben olayı mutlu olun : )

böyle bir sihir var heycanı inanılmaz şeyleri içinde barındıran bazen çok ters teper bazen daha da fazlalaşır karakterlere bağlıdır
ulaşıp konuştuğunda afallama durumuyla beraber gelen heycansızlık belirebilir(yan etki galiba)

Çekiciliğini kaybeder büyük oranda. Varılan yer değil gidilen yol güzel çünkü…

Aslında kimseyi öyle ulaşılmaz olarak konumlandırmamak lazım.

kaçtı ya ayrıca farklı bir forumda eski sevgilisinin nickini gördüm. wtf falan oldum modelleri kes
kusasım filan geldi
wtf bunlamı sevgili olmus yani bu kız dedim evt.
tipinizi
:D

wtf açılımını açıklarmısın arkadaşım

Ulaşılmaz gelen birine ulaşmaya çalişmiyorum

Her Allah'ın günü kendime ulaşıyorum daha bir gün olsun sihirim kaçmadı. Sihirli Annem'deki TACİ kadar kutsal bir itimdir. Al eve besle, o derece, hıı bu arada beni evine alacak kişiyi de şunu diyeyim, benim çok ciddi bir çitos masrafım vardır, ona göre yami.

Mesela, ortalıkta Mastor yok, yahu nerede bu Mastor? Kesin bir köşede gizli, gizliden gizliden çitos yiyorumdur...

WhatsApp Image 2026-02-08 at 13.47.27.jpeg

vallahide billahide bazı durumlarda kaçıyor.

Geri