Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Neden ulaşılmaz bulmuştun o kişiyi ?? Özel değilse tabi anlat özelse boşver anlatma : )Yoo kaçmadı hatta tanıdıktan sonra daha da arttı. Çünkü onu tanımak büyük şanstı benim için ve hayatım boyuncada unutamayacağım zamanlar olarak aklımda kalacak.
Çünkü hayranıydım ve çevresinde binlerce kadın vardı.Neden ulaşılmaz bulmuştun o kişiyi ?? Özel değilse tabi anlat özelse boşver anlatma : )
Anladım ben olayı mutlu olun : )Çünkü hayranıydım ve çevresinde binlerce kadın vardı.Birgün onunla kahve içeceğim tanışacağım aklıma gelmezdi.
Yakından tanıdıkça da o dönem baya bağlandım kendisine fiziki çekiciliği dışında bir kadına nasıl davranılması gerektiğini çok iyi bilen aşırı centilmen bir adam.
Mutluluk bişey yok geçmiş zamandı bahsettiğim kişi ünlü biriydi NoahAnladım ben olayı mutlu olun : )
Sana çeyiz yaptıran adam değil yani : ) Neyse bakalım. Hayırlısı olsun herkese Klara’cım.Mutluluk bişey yok geçmiş zamandı bahsettiğim kişi ünlü biriydi Noahama güzel bir anı olarak hep kalacak aklımda
![]()
kim bunlar açıklarmısınkaçtı ya ayrıca farklı bir forumda eski sevgilisinin nickini gördüm. wtf falan oldum modelleri kes
kusasım filan geldi
wtf bunlamı sevgili olmus yani bu kız dedim evt.
tipinizi
![]()
nayn naynkim bunlar açıklarmısın