Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Size ulaşılmaz gelen birisine ulaştığınız zaman bütün sihir kaçar mı?
Hiç öyle bişey olmadıki :dusun:
Ama sanmam neden sihiri kaçsınki sonuçta isteyipte ulaşmak isteyen benim boş duyguyla yapmam sanırım bunu ama iş inada binmişse olabilir.
Ulaşılmaz olan insana ulaştıktan sonra o kişi ulaşılmaz olma özelliğini kaybedecektir evvela.
Eğer güdülen amaç sadece ulaşmak ve tatmin olmaksa sihiri kaçacaktır ama derinlerdeki sevgiyse o hep ulaşılmaz olarak kalacaktır.
Ben imkansız aşklar için yaratılmışım. Hem gerçek anlamda hem mecazi anlamda. Ulaşılmaz her zaman caziptir. Ne kadar zor ulaşırsam ulaşayım hevesim kaçıyor ulaştığım şeyin ne olduğu önemsiz.
Kemal Sayar'ın Ruhun Labirentleri eserinde; vuslat gerçekleştiğinde aşk hala oradaysa gerçek aşktır minvalinde çok güzel bir söz vardır. öbürüne hırs denir, ego denir ama içinde samimi ve gerçek bir duygu barındırmaz çoğu kez.
davranışlarına bağlı asaglık bırı ınsan bana ulaşsa okadarda azar yıcegını bılmelı sahsen.karaktersız kısılıksız bırı hele bana ulaşmak ıcın ugrasıorsa dar ederım ona dunyayı