Size ulaşılmaz gelen birisine ulaştığınız zaman bütün sihir kaçar mı?

Konu sahibi son olarak 3038 gün önce görüldü
Size ulaşılmaz gelen birisine ulaştığınız zaman bütün sihir kaçar mı?

Hiç öyle bişey olmadıki :dusun:
Ama sanmam neden sihiri kaçsınki sonuçta isteyipte ulaşmak isteyen benim boş duyguyla yapmam sanırım bunu ama iş inada binmişse olabilir.

Elde ettikten sonra bir rahatlık olur.

Ulaşılmaz gelen bir şeyle uğraşmam ben hevesim kaçar,üşenirim.

Kacar.
Insanoglunu ulasilamayan sey hep heyecanlandirir bosuna asik veysel dememis.
Kavusamazsan adi ask olur diye.

Ulaşana kadar ne sihir kalır ne de başka bir şey.
Heves kaçar.

sınırları belirler bırakıp bırakmayacağını.

misal bazı erkekler ben şu kızla çıkacağım der ( o kızla çıktığın da o hedefe ulaşır yeni ve daha ileri hedef arar )

Mükemmel olan umrumda değil ben imkansızın peşindeyim mantığı.

Ulaşılmaz olan insana ulaştıktan sonra o kişi ulaşılmaz olma özelliğini kaybedecektir evvela.
Eğer güdülen amaç sadece ulaşmak ve tatmin olmaksa sihiri kaçacaktır ama derinlerdeki sevgiyse o hep ulaşılmaz olarak kalacaktır.

Ben imkansız aşklar için yaratılmışım. Hem gerçek anlamda hem mecazi anlamda. Ulaşılmaz her zaman caziptir. Ne kadar zor ulaşırsam ulaşayım hevesim kaçıyor ulaştığım şeyin ne olduğu önemsiz.

Sihirin kaçması,ya da azalması kuvvetle muhtemeldir.
Çünkü artık ulaşılmaz değildir,sizinledir.​

Ulaşılamadığı zaman ki gibi olmuyo. Heleki aynı olduğunu fakettiğin an. Sen ona ulaşılmaz olursun.

Al sana bir sihir daha hadi bakalım.

Kemal Sayar'ın Ruhun Labirentleri eserinde; vuslat gerçekleştiğinde aşk hala oradaysa gerçek aşktır minvalinde çok güzel bir söz vardır. öbürüne hırs denir, ego denir ama içinde samimi ve gerçek bir duygu barındırmaz çoğu kez.

Sırf bu yüzden, tanışmaktan korktuğum insanlar var.

davranışlarına bağlı asaglık bırı ınsan bana ulaşsa okadarda azar yıcegını bılmelı sahsen.karaktersız kısılıksız bırı hele bana ulaşmak ıcın ugrasıorsa dar ederım ona dunyayı

konuyu üstteki arkadas icin acmislar galiba. ona bi ulaşın yegenim.

Evet, uzaktan uzağa beğendiğim ve hayran olduğum bir çok özelliği olan insanların uzakta kalmaları tam deminde olur.

tanıdıkça soğuduklarım oldu

ulaşılmaz değillerdi

Dıdısının dıdısı daha coolmuş ya la.

Geri