Size karşı yapılan eleştirilere nasıl karşılık veririsiniz?

Konu sahibi son olarak 3036 gün önce görüldü
Kimin eleştirdiğine bağlı. Arkadaşım eleştiriyorsa dinlerim ne yapmam gerektiğini düşünürüm, Tanımadığım biri eleştiriyorsa dinlerim umursamam.

Hangi niyetle yaptığını tartarım .. İyiliğimi düşündüğü için mi yoksa nefsini tatmin için mi ? Ona göre gömüp gömmeyeceğime karar veririm ..

aynı üslüpla , azı yoktur çoğu vardır. hiç öle susp sineye çekcek birii değilim godum mu lafı oturturum.

Umurumda olsaydı belki verirdim bi' karşılık.
Kimse beni eleştirecek kadar tanımıyor. Dandik tezlerini kendilerine saklasınlar.

Tanıyan istisnalar her daim eleştirebilirler elbette.
Ama 2 yorumuma istinaden eleştirmek, eleştiri değil pek ala önyargıdır.

eleştiriye açık biriyimdir ama art niyetle ise iplemem

Elestirilerin ne olduguna bagli. Yani isim konusunda yaptigim yanlislar vs varsa elbette kendime ceki duzen veririm. Uzerinde dusunurum. Ama ozelime dair kimseye bu hakki vermiyorum.

Hayatımda hiç konusmadigim 1 kez bile yüzünü gormedigim kişiler konusuyorsa sallamam da tanıyan kişilerin dedikleri önemlidir üstüne düşünürüm : )

Taniyip deger verdigim biri tarafından elestiriliyosam dikkate alarak. Benim icin degeri olmayan biri tarafından elestirliyosam sallamayarak.

c00adabb3fd.jpeg

niyete bakın niyete
niyet önemli

Genelde döverim. Güzel ve narin bir bayan sa, hak veririm.

Misilleme yaparim. Daha onceden icimde biriktirdiklerimin hepsini dokerim ortaya. Cirkinlesirim :T:

Valla umursamadığım biriyse ciddiye almadığı çok güzel hissettiririm. İnsan yerine koymamak yeterli cevap olur ona.

Hadi ordan.. derim genelde :P

Sinirlenirim, hemen savunmaya geçerim. Nefret edilirim eleştirilmekten.

Geri