Size karşı yapılan eleştirilere nasıl karşılık veririsiniz?

Konu sahibi son olarak 3035 gün önce görüldü
Size karşı yapılan eleştirilere nasıl karşılık veririsiniz?

Hiç eleştiri kaldıramam,alınmamış gibi dursamda fena halde alınırım bazen tepki verdigimde olur.

Genel de Ti'ye almam ama kişisine göre değişir .

Isteyen istediğini diyebilir , çokta umrumda olmaz. Beni bilen bilir , bilmeyen de ... ;)

Karşımdakinin eleştirisinden önce ben kendi özeleştirimi kendim yaptığım için,takmam.

Söyleyen kişinin vasıflarına bakarım önce. Dikkate alacağım kişiler var, almayacağım kişiler var.

Elestiri yaparken secilen kelimeler cok cok önemlidir benim icin. Dalga gecercesine bir uslupla konusup sonra da aaa hic elestiriye gelemiyorsun diyenler nefretimdir. Beni elestirecek insan kelimelerini özenle secmeli, alay etmemeli. O zaman mutlaka dikkate alirim. (:

Eleştirinin şekline bağlı eğer haklı ise tabi ki kendime çeki düzen veririm,eğer değilse sadece (:

Bazi elestiriler kendilerinin her seyinin mukemmel oldugunu sanan insanlardan geldiginde takmam ama goruslerine deger verdigim birinden gelirse goz onune alirim. Kendimde fark etmedigim icin daha onceden kendime bile kizabilirim bir de tabii utangaclik oluyor.

Çok değer vermediğim biriyse, eleştirileri de, düşünceleri de, fesatlığı da , iyiliği de - kötülüğü de, kendisine kalsın.

Konuşturmam, beni eleştirebilmesi için iyi tanıması gerekir.

Herkes yorum yapip elestiremez beni. Sevdigim hatrini saydigim insanlar yapabilir ancak , onlarida dinler kendime ceki duzen veririm

değerlendiririm, varsa yanlıiım düzeltirim ancak döverim de

kişiye göre değişir iki günlük tanıdığım insan dönüpte yorum yapamaz benimle cevremle hayatımla ilgili

pardon önce dövüyorum ondan sonra değerlendiriyorum

hem söyleyen kişiye hemde eleştirdiği konuya bağlı saygı gösterebileceğim durumlar varken sana mı kaldı yanıtını da verebilirim :cici:

Umrumda olmaz

genelde cevap vermemeye çalışıyorum , biliyorum kendimi bi başlarsam sonu kötü biter ..

Kendımı bildikten sonra kimse ilgilendirmez

Geri