Sizden çok farklı biriyle ilişkinizi nasıl yürütürsünüz ?

Konu sahibi son olarak 1072 gün önce görüldü
Farklılıklar iyidir. İki tarafta birbirinden çok şey öğrenir.
Fakat çok farklı olmamalı. Ortak noktada buluşulmuyorsa insan ziyanı çıkar ortaya.

Kişisel olarak ele alırsam. Ben genelde yerine göre davranan biriyim. Eğer ciddi bir konuda bunun alayı ediliyorsa anında soğurum.
Yani karşımda ki insanın ne zaman ciddi ne zaman alaycı olduğunu artık ayırtedemiyor veya çözemiyorsam o an biter.
aşırı bir güvensizlik durumum var bundan dolayı karşı tarafı ölçer biçer tartarım. En ufak bir olumsuz sezgi de, -ki her zaman doğru çıkar hislerimde yanılmam-,soğurum.

Sorun karşıda değil , bende ya bu durumda.
Nasıl bir insanımben.
Ben olsam benle ilişkimi yürütemezdim.

Ne kadar farklılıklar olsada ortak yönler de olur her zaman. Farklılıklara odaklanılırsa uyum sağlamak zor olabilir. Arada aşk varsa, Ferhat bey'in yaptığı gibi dağlar bile aşılabilir.

Son düzenleme:
Benden bir daha olursa mı yürür farklıliklarla mi bilemedim.

Son düzenleme:
Karma mantikli.
Yatakta ne ilahi adalet ne de diyalektik sözlerini gecirebilir.

Kendimden ''çok'' farklı biriyle ilişki yürütebileceğimi sanmıyorum. -sevişemem de- yok farklılık iyidir, yok farklılıklar heyecan uyandırır, aman efendim zıt kutuplar birbirini çeker vs. vs. geçiniz. Mümkünse aynı şeye gülüp aynı şeye ağlayalım. Aynı şeylerden zevk alalım, aynı siyasi görüşe sahip olalım. Müzik zevklerimiz aynı olsun, aynı yemekleri sevip aynı yemeklerden hoşlanmayalım. Mesela kokoreç sevmeyen biriyle hayatta olmaz. Okey?

benden farklı olmayan birini bulmam çok zor muhtemelen........

Kendim bile kendimle yapamazken kendim gibi biriyle zor olur. Farklı olsun farklılık lazım.

Ortak paydada bulusamadiginiz farkliliklar iliskide iyi bir role sahip degildir, bir isinize yaramaz.

Benden farklı biriyle anlaşamıyordum.
Benim gibi ama benden az baskın eşimle anlaşıyorum.

Kendim gibi biri olursa, bunun kendimi sevmekten ne farklı kalır ki?

Asimile politikası izlerim. Eğer kendi düşüncem doğru ise onu kendime; onunki doğru ise ben onunkine yaklaşırım.

En sonunda aynı özellikte iki insan olur ve sıkılır ayrılırız.

Yürümüyo gülüm.
Ugrastirmayin insanlari.

Geri