Sizce yalnız kalmak yararlımı?Zararlımı?Siz yalnız kalınca neler yaparsınız?

Konu sahibi son olarak 642 gün önce görüldü
Sizce yalnız kalmak yararlımı?Zararlımı?Siz yalnız kalınca neler yaparsınız?

Arada bir lazım.. Ben genelde yatağımda uzanır kısık sesli müzik eşliğinde hiç birşey düşünmemeye odaklanırım. boş boş tavana bakar ve aklımdan geçen tek şeyin o boş baktığım tavan olmasını sağlarım ;) çok faydasını gördüm terapi gibi birşey oluyo arada yalnızlık (:

Bence yararlı.. Herkesten herşeyden uzakta olup kendini dinliyosun. Anlayamadığın şeyleri düşünerek çözüyosun kim bilir belkide kötü olan herşeyden arınıyosun. Şahsen ben yanlız kalıp düşünüp gereksiz bulduğum şeyleri o an siliyorum kendimce onlarda kurtuluyorum :)
Yanlız kaldığımda müzik dinlerim, yürüyüş yaparım :)

Bence yararlı.. Herkesten herşeyden uzakta olup kendini dinliyosun. Anlayamadığın şeyleri düşünerek çözüyosun kim bilir belkide kötü olan herşeyden arınıyosun. Şahsen ben yanlız kalıp düşünüp gereksiz bulduğum şeyleri o an siliyorum kendimce onlarda kurtuluyorum :)
Yanlız kaldığımda müzik dinlerim, yürüyüş yaparım :)

uzun süre geçirilen yalnızlık zararlı.
arada bir kulaklığı takıp umarsızca yürümek ve kulaklıktaki müzikle akmak yararlı :)

arada bir kulaklığı takıp umarsızca yürümek ve kulaklıktaki müzikle akmak yararlı :)

tuğbaya katılıyorum esas anlamda uzun süreli yalnızlık zararlı uzun süreli yalnızlık hissi mutsuzluk ve umutsuzluk getiriyor bunu yaşamış biri olarak söylüyorum eğer bu uzun süreli devam ederse sadece psikolojik açıdan değil sağlık açısından da insan bedenine yeterince zarar vermeye başlıyor :)

yararlı tek yanı kalabalık ortamdan kuru gürültüden uzak kalmak için kullanıldığı zaman baklavadan bile daha tatlı gelmesi ama ben duymayan biri olunca yalnızlığın pek yararlı kısmını göremedim henüz :) :)

tuğbaya katılıyorum esas anlamda uzun süreli yalnızlık zararlı uzun süreli yalnızlık hissi mutsuzluk ve umutsuzluk getiriyor bunu yaşamış biri olarak söylüyorum eğer bu uzun süreli devam ederse sadece psikolojik açıdan değil sağlık açısından da insan bedenine yeterince zarar vermeye başlıyor :)

yararlı tek yanı kalabalık ortamdan kuru gürültüden uzak kalmak için kullanıldığı zaman baklavadan bile daha tatlı gelmesi ama ben duymayan biri olunca yalnızlığın pek yararlı kısmını göremedim henüz :) :)
[/B]

Fazla sinirli stresli yada mutsuz anlarda yalnız kalmak pek yararlı değil gibi gerçi bazen bu durumlarda yalnız kalmaman yanındakilere zarar verebilir.)

uzun süreli yanlızlık zararlı :)
kısa süreli yanlızlık yararlı :)

insan yanlızken daha üretken olabiliyor (:

uzun süreli yanlızlık zararlı :)
kısa süreli yanlızlık yararlı :)

insan yanlızken daha üretken olabiliyor (:

Yalnızlık üzerine kurulu bir ortamda yaşadığım için sorun olmuyor aslında.
Yararları çok büyük.

yanlızken üzülmüyorum en azından..üzmüyorumda..

Yalnızlığı severim. Kalabalıkta migren tutuyor zaten. İnsanın dostu da düşmanı da kendisidir. Yalnızlıktan zarar gelmez, şiir gelir. : )

yanlızlık iyidir kimi zaman kafanı dinlersin...düşünmeye vakit olur..benim tercihim yanlızlıktan yanadır bu yüzdenn

yalnızlık hangi anlam da orantılısına bakalım önce haftanın 6 gunu sabah 8 akş am 4 mesai yapıp da pazar gunleri eve arkadaş akraba vs vs vs doluşunca inim iti gibi ozlemi cekilen insanıik hali. ne var ki kişi özlemine kavuşunca uzun suredir gecirdigi sosyal deformasyon nedeniyle bunye yalnız kalmayı da reddeder.kader degildir her zaman... bazen tercihtir de..şahsen benz yalnızlığı seviyorum aga Yalnız kalınca ÇAY demliyom bana zahmet oluyor biraz ama iiyi yani.

Birkaç senedir bu durumdayım zaten.Sıkıntı yok.İllaki buluyoruz bir şeyler.

Gereksiz kalabalıktansa yanlızlık daha iyidir :)

Geri