Futbolcu
Gümüş Üye
-
-
-
-
-
-
Sizce Ülke Laik Olmalı mı Olmamalı mı ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Şeriata karsi olmani anlarim lakin kullandigin kelimeler bu olmamali. Sen ki her daim tartisma adabindan bahsediyorsun. İnsanların inancına bu şekilde hakaret etmek neden?Laiklik, şeriatin boğazında ki zincirin adıdır. Hayatında şeriat görmemiş insanlar laikliğin değerini anlayamaz.
Şeriata karsi olmani anlarim lakin kullandigin kelimeler bu olmamali. Sen ki her daim tartisma adabindan bahsediyorsun. İnsanların inancına bu şekilde hakaret etmek neden?
Her neyse, sadece kelimelerin yanlis benim inancima göre yanlis sana gore din ile alakasi olmayabilir ama bana göre var. Rahatsiz oldum ve dile getirdim umarim anlayisli olursun. Ya da olmazsin, tercih senin.
Sadece bu forumda 3,000 mesaj atmışımdır. Bu mesajların hiç birisinde insanların inancını aşağılamadım ve aşağılamayacağım. Saygı sevgi çerçevesinde eleştirimi yapar ve köşeme çekilirim ancak şeriat konusu dini inançla alakası yoktur.
Ayrıca şeriat sisteminde benim söylediğimin aksini iddia edebilmeniz için bir kadın daha bulmanız gerekiyor. Çünkü şeriat sisteminde iki kadının tanıklığı, bir erkeğinkine denk olur.
Gelelim diğer etkiye;
Şeriatle bir ülkeyi yönetmeye kalkar ve hata yaparsanız. Suçlu siz değil, Kuran yani din olur.
Buda Kuran'a yönelik şüpheyi oluşturur ki, bu dinden çıkmakla yani mürted olmakla aynı anlamı taşır.
Maalesef içerisine sokulmak istendiğimiz son durum bu merkezdedir.
Ayrıca şeriat sisteminde benim söylediğimin aksini iddia edebilmeniz için bir kadın daha bulmanız gerekiyor. Çünkü şeriat sisteminde iki kadının tanıklığı, bir erkeğinkine denk olur.
.
Her neyse, sadece kelimelerin yanlis benim inancima göre yanlis sana gore din ile alakasi olmayabilir ama bana göre var. Rahatsiz oldum ve dile getirdim umarim anlayisli olursun. Ya da olmazsin, tercih senin.
Şeriata karsi olmani anlarim lakin kullandigin kelimeler bu olmamali. Sen ki her daim tartisma adabindan bahsediyorsun. İnsanların inancına bu şekilde hakaret etmek neden?
Bu ne simdi?
http://www.forumsal.net/tartisma/64...da-mi-okumalidir-yoksa-ayni-okullarda-mi.html
İşte şeriatin ilk adımı budur. Kadınlar bir kusur ve ayıp gibi saklanır.
Özetle şeriatte hiç bir hakkınız yoktur. Bir ortama girip fikir beyan edebiliyorsanız bu laiklik sayesindedir.
Maalesef içerisine sokulmak istendiğimiz son durum bu merkezdedir.
Bunlarin tartışma adabı budur
Bir şey bildiğini zannedip sallıyor işte torba değil büzesin![]()
Bunlar derken Graham Fuller'in beslemelerini kastetmiyorsun sanırım!?Bunlarin tartışma adabı budur
Bir şey bildiğini zannedip sallıyor işte torba değil büzesin![]()
Bunlar derken Graham Fuller'in beslemelerini kastetmiyorsun sanırım!?
Sizde biliyor olmalısınız ki ABD'nin karanlıklar prensi lakaplı CİA şefi Richard Perle, bir söyleşisinde,'' ABD'nin ülkelerin laiklikleriyle değil, güvenirlikleriyle ilgilendiği''ni belitmişti.Senin gibi komplocuları kastediyorum. Allah'tan birkaç yabancı isim öğrenmişsin yoksa forumda yazacak bir şeyin kalmayacak![]()
Sizde biliyor olmalısınız ki ABD'nin karanlıklar prensi lakaplı CİA şefi Richard Perle
İyi ya ben de sizin söylediklerinizi değil sizleri söyleten adresleri veriyorum ki Türk toplumu kuklaların nasıl oynatıldıklarını net olarak görsün diye.Diyorum ya iyi ki şu isimleri biliyorsun![]()