Sizce Turistleri çeken ?

• Kullanıcı iFt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
Konu sahibi son olarak 890 gün önce görüldü
Ama inandin mi yabanci erkeklerin daha kilsiz olduguna :D

antalya ölüdeniz alanya gibi birçok turistik yerlerde çalıştım ve çok muhabbetimiz oldu.rusya turistleri ülkeleri soğuk olduğu için tercih ediyorlar ama pis insanlar kardeşim onlar kadar dağınık ve mide bulandırıcı insan bilmem ben diğer yerlerin bir çoğuda paralarının bizim ülkede değer kazandığı için ülkemizi tercih ediyorlar.kısacası bu ama Türkiyenin güzelliklerini gözardı etmemek lazım.

Biri Almanya biri Ukrayna olmak üzere 2 :D

Türkiye'de 75 milyon insanın 20 milyonu genç erkek olsa o 20 milyonun 10 milyonu da çapkın olup ikna kabiliyeti yüksek olsa.

10.000.000 * 2 = 20.000.000 milyon genç bayan turist çekmişiz demektir.

Matematik terk.

Türkiye'de toplam genç nüfus 12 milyon. Kadın ve erkek sayısının eşit olduğunu varsayarsak, genç erkek nüfus 6 milyon kalır. Yarısının çapkın olduğunu düşündüğümüzde sayı 3 milyona iner.

3.000.000 * 2 = 6.000.000 genç bayan turist anlamına gelir.

Türkiye'ye aşağı yukarı yıllık 30 milyon turist giriş yapıyor. Tahmini 7,5 milyonu genç nüfus içerisine giriyor. Yarısının kadın olduğunu düşünürsek 3,75 milyon genç kadın turist demektir.

Hesaplar tutmadı.

Türkiye'de toplam genç nüfus 12 milyon. Kadın ve erkek sayısının eşit olduğunu varsayarsak, genç erkek nüfus 6 milyon kalır. Yarısının çapkın olduğunu düşündüğümüzde sayı 3 milyona iner.

3.000.000 * 2 = 6.000.000 genç bayan turist anlamına gelir.

Türkiye'ye aşağı yukarı yıllık 30 milyon turist giriş yapıyor. Tahmini 7,5 milyonu genç nüfus içerisine giriyor. Yarısının kadın olduğunu düşünürsek 3,75 milyon genç kadın turist demektir.

Hesaplar tutmadı.

Ben zaten kabaca hesapladım efenim :D

Bizim ülke tayland gibi seks turizmi ne mi açıldı da haberimiz olmadı?

neyse..

Türkiye gibi hem ucuz
hem ortadoğu hem avrupa arasında ki köprü görevi gören ve tarihte bir çok medeniyete ev sahipliği yapmış bir coğrafya sanırım benim de ilgimi çekerdi..

Alman turistlerin gozunden bakiyorum konuya.

Almanyada deniz yok, sahil yok, kum yok, gunes yok. Yemekleri igrenc, mutfak zevkleri sifir. Alman kizlari cok civik, erkekleri cok odun, bildiginiz Hans yani.

Eee, daha Turkiyeye gitmesinlerde nereye gitsinler :D

Ben de cografi konum, tarih ve doga güzellikleri ile ilgili oldugunu düsünüyorum. Alman arkadaslarim ucuz oldugu icin Türkiye'yi sectiklerini söylerlerdi onu da es gecmeyeyim.

Doğa güzelliği, denizi, Türklerin misafirperver oluşu; bir de Türkiye'nin turistler için ekonomik manada daha avantajlı gelmesi.

Ayrıca bazı bayan turistler Türk erkeği hayranıdır. Bazı erkek turistler de Türk kadını hayranı. Küçük bir ihtimal olsa da bu var yani.

Türk özel bir kelimedir ve büyük harfle başlar. :p
İkincisi; onu git erkek turistlere sor. :p

caps lock ve shift tuşlarım bozuk benim, hepsi küçük, harfler arasında mutlak adalete de inanıyrum ayrıca, cümle içinde kendini diğerlerinden üstün ve büyük gören bir harf olsun istemem. .p yahu ne bilim bu örneği sen verdiğine göre senin de biliyor olman lazım :D

Doğa güzelliklerimiz. Ülkemiz cennet gibi bir sürü güzellik barındırıyor ne güzel.

Geri