Sizce Turistleri çeken ?

• Kullanıcı iFt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
Konu sahibi son olarak 889 gün önce görüldü
Sizce Ülkeye Turistleri çeken doğa güzelliği mi yoksa tesisleri mi ?

Bayan turistleri çeken Doğal Kaslı Türk Erkekleri :D:D:D:D:D:D

Bizim işletme sahiplerinin yalakalıkları. Herşeyi olduğundan güzel göstermeleri.

Türkiye Cumhuriyet'inin bulunduğu coğrafik konum , güzel iklim , doğa güzellikleri vs. ^^

doğal güzelliklerinin tesislerle daha cazip hale getirilmesii:)

Kaç turist geldi senin için hacı ?

Biri Almanya biri Ukrayna olmak üzere 2 :D

Türkiye'de 75 milyon insanın 20 milyonu genç erkek olsa o 20 milyonun 10 milyonu da çapkın olup ikna kabiliyeti yüksek olsa.

10.000.000 * 2 = 20.000.000 milyon genç bayan turist çekmişiz demektir.

Matematik terk.

Asr. yurtdışına hiç çıkmadım çıkınca tespitlerimle cevaplarım :p

àRtì§tìc
Yurtdisindaki yabanci erkekler deyim Turklere gore kilsiz yani Turk erkegi icin oldugunu sanmiyorum :D

àRtì§tìc
Yurtdisindaki yabanci erkekler deyim Turklere gore kilsiz yani Turk erkegi icin oldugunu sanmiyorum :D

İşte kılsız tüysüz süt gibi çocuklara erkek demiyoruz biz Türk erkekleri olarak :p

Yurt dışındaki kız arkadaşlarımın şikayetine göre yorumlarsam eğer, Yabancı erkeklerin vurdum duymaz olduğunu, erkeksi gözükmediklerini ve kıskanç olmadıklarından yakınıyolardı. Bunlarda erkekliğin en has malzemeleridir hatırlatırım :)

İşte kılsız tüysüz süt gibi çocuklara erkek demiyoruz biz Türk erkekleri olarak :p

Yurt dışındaki kız arkadaşlarımın şikayetine göre yorumlarsam eğer, Yabancı erkeklerin vurdum duymaz olduğunu, erkeksi gözükmediklerini ve kıskanç olmadıklarından yakınıyolardı. Bunlarda erkekliğin en has malzemeleridir hatırlatırım :)

Evet oraasi oyle ama orman gibide olmasin :D

Bayan turist için Türk erkekleri, erkek turist için Türk kadını. İtiraf etmek gerekirse yabancı erkekler fazla kibar ve demokratik. Ben sevmem öyle erkek dediğin maço olacak kıskanacak. özellikle ruslar kara esmer erkeğe bayılıyor. kuzenim rus ile evli ordan biliyorum.

Geri