Sizce siz sevilebilir birisi misiniz?

Konu sahibi son olarak 1415 gün önce görüldü
Eksen bi sus allasen.

nekadar antipatik görselerde beni herkesin kalbinde biryerim var şeytan tüyü var yapıcak bişey yok

Herkesin sevmesine gerek yok zaten. Az ve öz en iyisi. Sevmesi gerekenler seviyor. Ama hayır sevilebilir biri değilim. Sevmeyin efendim..

Genelde sevilen biriyim sevmeyenler de olmak istedikleri kişi olmadigim için saçmıyorlardır yoksa kimseye zararım yoktur :)

Sevmediğim karekterlere çok net set çekerim. Kolay kolay yaklaştırmam insanları ama seveni sever hem de ne sever : )

sevilebilirim ama herkes buna cesaret edemez.... atarlı sözler...
bazen nil karaibrahimgilcilik oynadığımı unutuyorum... her insanın içinde, o içindekine eş bir insan vardır... herkes sevilebilir, sevebilir ve doğa bunun için yollarımızı kesiştirir. sabret... dinle... şükret... ve sev.

Kendi çapında iyi bir insanım ne yalan söyleyeyim.Aşırı hassas olan tarafımı perdeleyemediğim için sıkıntı yaşasam da kendi içinde birazda olsa sevilmeye değer görüyorum kendimi. Beni sevenler hep severler, sevmeyenler hiç

Severler , sevilirim yani, sevilebilirim demek bu..evet evet

Insanin kendisini sevgiye deger bulmasi cok onemli. Cogu zaman, kendilerini sevgiye deger bulmadiklari icin, etrafina isteyerek veya istemeyerek zarar veren insanlari da goruyoruz fazlasiyla. Sevgi gormemis bir birey, baskasini nasil sevecegini de bilemez. Hircinlasir, diger insanlarla irtibatini kopartmaya calisir, en basitinden psikolojik bir siddet gosterir. Zor bir kisilik sergiler.

Geri