Sizce siz sevilebilir birisi misiniz?

Konu sahibi son olarak 1414 gün önce görüldü
Ya böyle bir soruyu duymayayım. Lütfen. Allahım şu sevilebilirliğime bakar mısınız?

Pek değil ya dümdüz gidiyorum ben .
Öyle yaranmak , şirin görünmek gibi bir derdim yok napim yani seversen ekime sevmezsen s.. hesabı .S

Pek değil ya dümdüz gidiyorum ben .
Öyle yaranmak , şirin görünmek gibi bir derdim yok napim yani seversen ekime sevmezsen s.. hesabı .S
ekim'e kadar dükkanındayım, o baklavayı yapıcaz...
bi de oklava elimdeyken dümdüz git bana vera hanım... ceviz diye kalbimi kıran vera hanım ah ah...

Bence sevilebilir olan ben değilim ben genelde sevmek isteyen tarafım...
ama gel gör ki Süreyya bugün bayram diye bana sevilebilir birisi dedi,
bana dedi,
sevilebilir dedi,
Süreyya dedi.

ekim'e kadar dükkanındayım, o baklavayı yapıcaz...
bi de oklava elimdeyken dümdüz git bana vera hanım... ceviz diye kalbimi kıran vera hanım ah ah...

Zaten battım melodram bi dur ya allahaşkına sen de iyice gömmeye niyet ettin belli .( o baklavayla ) S

Zaten battım melodram bi dur ya allahaşkına sen de iyice gömmeye niyet ettin belli .( o baklavayla ) S
belki baklavamla batırırım ama magnoliamla şampiyonluk yaşadım ben... benim ayak basmam yeter o dükkanın ayağa kalkmasına, sakın üzülme...
tamam baklava yapmayı biliyor olabilirsin sen de kınamam ben, insanlık hali...
*
konudaki sorunun cevabı ise sevilebilir biriyim ama sevilebilir halimin kıymetini bilemeyenler için de dünyanın en gıcık insanı olabilirim. bazen aşırı suratsız da olabiliyorum, tersim de biraz pis bi şey. ne bileyim, iyi geçinin iyi olsun. amin...

esasen sevilmem biraz zaman alır.

Beni seven insanda ben bileyim

Geri