Sizce sadakat: :icon_yokcanim:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sadakat insanın hayata olan duruşuyla alakalıdır aslında. Bazı durumlarda aile terbiyesi bazı durumlarda ise karakterislik özelliğini gösterir.
İlişki bazında ele alırsak bence sadakat; İnsanların birbirlerine olan sevgilerinin kanıtıdır. Mutluluğudur. İhtiyacının karşılanmasıdır. Sadakatsiz insana sorarsanız kesinlikle sevdiği kadın/erkek den beklentisinin farklı olduğunu görürsünüz.
Kesinlikle aldatılan erkek/kadın, aldatan kişinin beraber olduğu kadın/erkek 'i kötülemekte ve direk ya serseri ya o gibi kelimeler kullanmaktadır.
Bir kendine bakmalı insan. Ben ona ne veremedim o ne istedi. Peki istediğini verebilecek durumda mıydım? Neden yapmadım?
Dinimizde de bu geçerli değil midir? Eşler, eşleri memnun etmekle görevli değil midir?
Sen memnun edememişsin ki, gitmiş bi başkasına.
Mutluluk dile, bela okuma.
Çünkü o mutlu olacağını düşündüğü insana gitmiş.
Ukala Sözler genellikle yorumlarina katilir okumaktan da keyif alirim ama bu yoruma kesinlikle ve kesinlikle katilmiyorum. Sen memnun edememişsin ki, gitmiş bi başkasına diye bir sey olamaz. Eger kisi esinden memnun olmadi, mutlu olamadiysa sadakatsizlik yapmasi gerekmez. Önce insan gibi ayrilsin, gidip diledigini yapsin.
Dinimizde de bu geçerli değil midir? Eşler, eşleri memnun etmekle görevli değil midir?
Sen memnun edememişsin ki, gitmiş bi başkasına.