Sizce ne hakkında şaka yapılamayacak kadar ince bir konudur?

Konu sahibi son olarak 981 gün önce görüldü
İnsanların fiziki/ruhani engeli ile şaka yapmamalısınız.

Uçakta şaka yapmayın. Uçağın acil iniş yapmasına, tüm yolcuların indirilmesine, bütün uçağın didik didik aranmasına sebep olabilirsiniz. Uçakta şaka yapılmaz.

Arkadaşlar çok basit
Taciz - tecavüz
Kendi eceli ile değilde intihar veya biri /birileri tarafından öldürülmüş kişiler hakkında
Milli değerlerimiz ile ilgili
şehitler hakkında
İnsanların kendilerinde değiştiremeyecek özellikleri hakkında yapılmamalı diye düşünüyorum

forumda sadece bir kişi dark mizah konusunda çok başarılı bence
Diğerleri dark mizah yapıcam diye çok ezik ve varoş
görünüyor

Her şeyin mizahı yapılır. Ama kaliteli olunca güzel oluyor kara mizah. O dengeyi tutturmak ustalık işi.

Her şeyin mizahı yapılır. Ama kaliteli olunca güzel oluyor kara mizah. O dengeyi tutturmak ustalık işi.
Mizahın amacı ve özellikle kara mizah bir bakıma eleştirel mesaj vermeyi içerir ancak kişilere şaka yaparken şayet karşı tarafı iyi tanımıyorsan yerine göre çok kırıcı ve yıkıcı da olabiliyor. Genel anlamda her şeyin mizahı yapılsa da herkese yapılmaması gerekiyor diye düşünüyorum.

Ricky Gervais izlemeyi severim, herifin tarzını biliyorsunuzdur birçoğunuz. Ama asla pedofili şakalarına gülemiyorum. Demek ki benim gibiler her şeyde mizah kabul etmiyor. Ama yapılıyor ve bunun da bir alıcısı var. He adam pedofili şakası yaptı diye pedofili olmuyor. Hatırlarsınız bir salon dolusu ünlüyü bir ödül töreninde Epstein olaylarıyla ilgili yerin dibine soktu, ağzına sağlık:d Neyse ne diyordum, ofansif mizah, bir mizah biçimi evet ama ben gülemiyorum her şeye. O yüzden konuda yazılan birçok şeye katılıyorum.

"Kanıtlanması mümkün olmayan tezlerle mücadele etmenin tek yolu onlarla dalga geçmektir" der Thomas Jefferson. Şaka, mizah bir mücadele yöntemidir. Bir insana mantıklı cümlelerle istediğin kadar İslam karşıtı cümle kursan seni reddetmesi kolay olacaktır. Evrenin yaratıcısı tanrı, benimle dağ başında görüştü ve bana bir kitap verdi dersen, bunu da alaya alırsan inanın anlaması daha kolay olacaktır. Hemen aklıma geldi diye İslam'dan örnek verdim, İslam'ın yerine vatanı da, bayrağı da koyabilirsin. Bayrak senin için kutsal olabilir, bir başkası için bez parçasıdır. Biri bunun mizahını yapabilir. Zoruna gitmeyecek maalesef.

Geri