Sizce ne hakkında şaka yapılamayacak kadar ince bir konudur?

Konu sahibi son olarak 981 gün önce görüldü

Sizce ne hakkında şaka yapılamayacak kadar ince bir konudur?​

üsttekiler çok doğru tespit. bunlarla hiçbir şekilde mizah yapılmaz.
bazı konular değişkendir. daha kişiselleştirirsek, o kişinin hassasiyeti, kırmızı çizgisi ne ise onu mizah konusu etmemek en iyisidir. zaten biriyle şakalaşmak için onu biraz tanımak gerekir, aksi zevzeklik oluyor çünkü.

Her insanın hassasiyeti farklı olabiliyor ve samimi olmadıkça çok uç şakalar yapmamak gerekiyor ki bazı durumlarda samimiyet bile yeterli gelmeyebilir.
İnsanları en çok kıran sanırım fiziki görünüm üzerine yapılan şaka ve imalar olabiliyor.

Son düzenleme:
İnsanın eşi.
Eşine gocakarı diyerek nasıl özelde ikna edeceğini yazarak milleti güldürmeye çalışmak. Emek veren eşini malzeme olarak sunmak, sırf eğlence için.
Eğitim ile kendini bilmek farklı. Kendini bilmeyen ne bilse boş.

İnsanların hassas oldugu şeyler, değerleri.

Muhabbetiniz olmayan insanlara damdan düşer gibi takılmak vs hoş değildir .

• Beğen
Tepkiler: ne
karşıda ki insana göre değişir bu. bazen bize küçücük bişey gibi gelir ama karşının en hassas noktasıdır. o yüzden düşünüp konuşalım bol keseden atıp tutmayalım. kalp bu kırılır..

öyle bir konu yoktur, sadece her şakanın yapılamayacağı insanlar vardır.
onun şaka olduğunu anlamayana ofansif mizah yapılmaz

Yukarıdaki yoruma katılıyorum.
Şakadan hoşlanmam.

Bir çocuğun hareketliliği, sağlığı hakkında onun duyacağı şekilde ileri geri konuşmak. Arkadaşlara da katılıyorum.

Kara mizahin her seye yakistigi gercegi.
Hazmi zor olsa da.

Her şeyin mizahı olur, gülersin veya gülmezsin. İstersen izlersin, istemezsen izlemezsin. Arkadaşın yapıyorsa uyarırsın veya hayatından çıkarırsın, çok basit.

Sağlık nefret ediyorum ya sağlık ile ilgili yapılan şakalara

Geri