Sizce Mhp lideri kim olmalı ?

🕒 Konu sahibi 9 saat önce aktifti

Sizce Mhp lideri kim olmalı ?

• Meral Akşener

Kullanılan: 15 53.6%
  • Sinan Oğan

Kullanılan: 5 17.9%
  • Devlet Bahçeli kalmalı

Kullanılan: 3 10.7%
  • Diğer

Kullanılan: 5 17.9%

• Kullanılan toplam oy
    28
Meral Akşener veya Süleyman Sazak olmalı, Bahçelinin sesi bile boğuk çıkıyor.

Sarı çizmeli Mehmet ağa bir gün öder hesabı.

Meral Akşanerin sesi çok çıyoda Eski Akp kurucu üyelerinden, Eski Anap kurucu üyelerinden gezmediği parti kalmadı kadınında. Bu gidişle Devlet Bahçeli kalacak o koltukta. Sinan Oğan böyle pasif durmaya devam ederse

Kalbim Bahçeli'den yana, dürüst içten bir siyasi figür. .
Ancak başarılı değil, Bahçeli giderse Mhp'nin oyu artar. Ancak o zaman da şu soru sorulacak. . Bu Mhp, hangi Mhp? Bildiğimiz mi, yoksa değişen savrulan mı. . ?

Hak eden kazansın dileğim budur :)

Ortada yükselen kürt milliyetçiliği ve Selahattin demirtaş gibi hızlı bir siyasetçi var. Devlet dediğimiz makamlar ( İktidar partisi AKP bahsetmiyoruz ) karşısında silik bir profil olan Devlet Bahçeli'yi artık o koltukta tutmak istemiyor. Çünkü dengenin sağlanması için MHP'nin denklemde aktif olarak rol alması gerekiyor. Saray destekçisi AKP elemani olarak görülen Bahçeli hem parti tabanında hemde daha üst kademelerde istenmeyen adam durumuna düştü.

MHP'deki değişim CHP'yi etkileyecek ki etkilerse cumhurbaşkanlığı seçimine garanti gözüyle bakılır. AKP'de çaycısından Erdoğan'a kadar herkes biliyor ki bu değişimler olursa düşük profil BİNali ile girilen bir seçimden başarı beklenmez hatta %10 bandını bile zor bela aşarlar.

Kurultay Meral Akşener ve Sinan Oğan arasında geçecek

Devlet bahçeli çok uzun kaldı bence partinin başında. Yenilik olsun kim gelirse oy oranı artar görüşündeyim.

Devlet Bahçeli kalmalı bence.

Adaylardan arasından en samimi gördüğüm partiyi bi yere getirebileceğine inandığım Meral Akşener'di. Ve bu hissimde bi eksiklik var gibiydi bi türlü tamamen o olmalı diyemiyordum.
Ama darbe girişimi sırası ve sonrasında hiç onu görmedik-duymadık. Söylentiler için acaba diye ilk kez düşündüm. Sanırım cnn'e çıkıp açıklama yaptı sertçe ve ondan sonra sosyal medyada paylaştığı bazı yorumlarını okudum açıkçası samimi gelmedi. Demek ki boşa değilmiş.

Devlet Bahçeliyi desteklemedim hiç,Ama biliyordum mhp için yaptıklarını, yetersiz kalıyordu ve açıklamalarını bazen doğru bulmuyordum. Milliyetçi davranışları hep taktir ettim. Ve bu 15 temmuz sürecinde ki tavrından dolayı Devlet Bahçeli diyorum. MHP iktidar olamaz ama her zaman devletin yönetiminde-meclisinde olması gereken bir parti.

Geri