Sizce Mhp lideri kim olmalı ?

Konu sahibi son olarak 5 gün önce görüldü

Sizce Mhp lideri kim olmalı ?

• Meral Akşener

Kullanılan: 15 53.6%
  • Sinan Oğan

Kullanılan: 5 17.9%
  • Devlet Bahçeli kalmalı

Kullanılan: 3 10.7%
  • Diğer

Kullanılan: 5 17.9%

• Kullanılan toplam oy
    28
Yani Bahçeli gitmeli o kesin ama kim olur bilemiyorum .. Gönlüm Meral ablamıza meyilli ama emin değilim ..

Bahçeli kesin gidip püsküvet ve çay ile hayatını noktalamalı.
Meral Akşener .

Akşener ile Oğan birleşmeli, birleşmezse sonuç belli.

Meral Akşaner şimdiki adaylar arasında en iyisi. Tabi Devlet Bahçeliyi gönderecek gücü daha yok

Meral AKŞENER' in karizmatik duruşu, Sinan OĞAN' ın hitabeti MHP. yi bir arada tutmaya yeter mi? derseniz, bence biraz zor.

Bahçeli' de tecrübe ve devlet adamlığı ağırlığı var, bunu unutmamak lazım.

Meral Akşener dedim ama Sinan Oğan olması da mantıklı ve iyi olur.
Devlet Bahçeli artık evinde otursun,bahçesinde çiçek yetiştirsin.Koltuk sevdasını dünya yeniden var olursa o zaman yeniden devam ettirir.Fakat suan artık çekilmesi gerekiyor.Fazlasıyla bencil davrandı MHP'yi yok etti,Akp yandaşı yaftalamaları dönüyor bunları hazmetmesi de ilginç.Bu yüzden biraz gözünü açpk kendi eksikliklerini görmeli.

Bana kalırsa tüm partiler takoz. Mhp at başı önde...

Gönlüm Meral'ciğimde ama Sinan Oğan dedim daha çok yakışıyor be. O mantıklı konuşmaları olsun düşüncelerinin daha yaratıcı hallere sokması olsun,bir yandan da Meral'ciğimi az çok yöneten biri olarak gönlüm Meralde derken karizmasıyla Sinan Oğan olsun diyorum. Yeter ki Bahçeli gitsin yeter ki...

MHP den Devlet Bahçeli istemediği sürece onu gönderecek hiç bir kimse yok.
Ne zaman ki ben bıraktım aday olmayacağım derse o zaman yeni bir lider gelir. Ama aday olursa karşısına kim çıkarsa çıksın seçimi yine kazanır.
Devlet Bahçeli'nin artık bırakması şart oldu.
Benim en çok istediğim isim rahmetli Gün Sazak'ın oğlu Süleyman Sazak.
Meral Akşener rüya görmesin imkansız o ihtimal.
Koray Aydın tescilli hırsızdır bize yakışmaz.
Sinan Ogan aday gosterilmedigi zaman da Iğdır da parti için çalışmasını beklerdik ama çalışmadı. Hizmet için illaki parti içinde olmaya gerek yok. Bu tutum ve düşüncesi bana yanlış geldi.
Bunların içinde en temiz ve dürüst kişi Süleyman Sazak'tir

Eğer birgün zorlu bir aday gelir koltuga oturursa bu parti iyi bir yerlere gelebilir .

Meral Akşener olmalı diğerleri desteklemeli..Bahçeli artık gitmeli. Artık derken bi 10 yıl önceden gitmeliydi..

Bir kadının başta olması uygun değil. Bahçeli de olmaz. Karar veremedim.

Her 10 akp liden 8 i Bahceli den memnun. Cok ironik degil mi :)
Burdan yola cikarak bahceli nin derhal def etmek lazim .

Yerine Ogan ve Aksener ya da Umit Ozdah dan biri gelmeli.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri