Sizce her insan evliliği tatmalı mıdır?

Konu sahibi son olarak 4525 gün önce görüldü
deneme sürümü olsa fena olmazdı.. simülasyon falan :))

her insan evliliği tadarsa gün gelir o evliliğin meyvesi olan evladını öldürür. herkes evlenmemeli diyoruz ama evleniyorlar işte, bekar insan eksik gibi görülüyor bu ülkede.

Ne münasebet, çocuk oyuncağı değil ki bu. Girişi olay çıkışı ayrı bir olay.

Bekarlık sultanlıktır.

'her canlı ölümü tadacak' tadında bir başlık olmuş sanki :/

Manga'nın şarkısındaki "Her aşk ölümü tadacak" cümlesi geldi aklıma niyeyse.. Şimdi, evlenebilmek önce sevgili bulmak lazım, sonra ilişkiyi karşılıklı yürütebilmek lazım, gel zaman git zaman her iki tarafın da evliliğe sıcak bakıyor olması lazım.. Tut ki evliliğe karar verdiniz, bununla da bitmiyor.. Evlenene kadar ki o cinnetsel hazırlıkların olduğu aşamada kavga edip ayrılmamak lazım, karşılıklı güven ve sadakat olması lazım.. Bunca şeyi birlikte başarabileceğin birini bulursan, yokuş bile olmayan ilk tümsekte elini bırakmayacak biri olursa ne âlâ.. Yoksa evlenmesek de olur yani.. Çok da gerekli değil.. :bekle

Sevmek için yürek,
Sürdürmek için emek bilmem ne bi sürü şey gerek.
Bana çok uzak geliyor.

analık babalık vasfı yoksa tatmasın

Evlilik sorumluluktur,hayat ortaklığıdır.Bunun bilincinde olamayan ve ergenliğinden yaşı kaç olursa olsun çıkamayanlar kimsenin hayatını altüst etmemeli.
Varsın özgür yaşasın.Evlilik artık seviyorum -sevmiyorum oyununa dönüşmüş.Bir de ana-baba olamama potansiyelleri de işin içine eklenince çocuklara yazık olur.

Yeteri kadar yozlaşıp evlilik dışı çocuk sahibi de olabilirsek hiç gerek kalmayacak, batının ahlaksızlığından biraz daha ithal etmemiz gerekiyor.

Tatmali ,ama doğru insanla
Vakti geldiğinde
Ne evlilikler var sevgi yok ,saygi yok ,şiddet çok
İki tarafta sorunsuz olmalı

Evliligin sorumlulugunu kaldiramayacak, birbirine saygi ve sevgi gosteremeyecek insanlar evliligi yasamasin. Illa herkes herseyi yasayacak diye bir sart yok nasilsa . p

Hayir.
Bazilari '' batiracaksa kendi hayatini batirsin baskalarina da sebep olmasin'' dedirtiyo.
Bekarlik da guzel beceremiycekseniz herseye heves etmeyin oyle :T:

Evlilik sorumluluğu büyük bir şey. Eğer bu sorumluluğa hazır değilseniz yanaşılmamalı.Herkes evlenmek zorunda değil.Hele ki özgürlüğünü her şeyin üstünde tutanlar.Bana göre evlilikte ehliyetin şart olması gerekir.

Ne la bu her canlı ölümü tadacaktır gibi

Kimseyi evlenmeden önce tam anlamıyla tanıyamazsınız o yüzden doğru insanla olursa evlenirim edebiyatını boşverin. Kendinde o sorumluluğu kaldıracak kapasiteyi gören ve isteyen evlensin.

Evlilik kısmı umrum değil de ebeveyn olmak konusunda uzun uzun düşünmeleri gerek zira herkesin yapabileceği bir şey değil.

Geri