Sizce her insan evliliği tatmalı mıdır?

Konu sahibi son olarak 4524 gün önce görüldü
Sizce her insan evliliği tatmalı mıdır? Neden? Niçin?

Evliliği tatmaktan kastınız nedir? Tam olarak anlamadım.

Yani evlilik bana göre değil ama merak etmiyorda değilim mi?

Yoksa evlenmek şartmı, ben bekarda yaşayabilirim bir ömür boyu; mu?

Tatmaktan kasıt evlilik büyük sorumluluktur. hazır olmadan adım atılmamalı bence..

Evliliği tatmaktan kastınız nedir? Tam olarak anlamadım.

Yani evlilik bana göre değil ama merak etmiyorda değilim mi?

Yoksa evlenmek şartmı, ben bekarda yaşayabilirim bir ömür boyu; mu?

her iki durum içinde diyorum ki "evlilik tadına bakılacak birşey değildir"

hiçbir insan evlenmeden "aidiyet" duygusunu tam olarak tadamaz

Sırf evliliği merak edip evlenilmez sanırım.:)

Evlilik çok başka bir o kadar da zorlu bir kurumdur. İdare etmek sabır ister , sevgi ister , çocuk ister , ister de ister. :p

Sırf evliliği merak edip evlenilmez sanırım.:)

Evlilik çok başka bir o kadar da zorlu bir kurumdur. İdare etmek sabır ister , sevgi ister , çocuk ister , ister de ister. :p

tamam çocuk istiyosa başak kaçar :zuha:
evlilik zor sürüncemeli serzenişli biş igibi gelio bana :D herkes tatmalımı bilmiyom yaa evde kalan kızların burcu boğaya sahip olduğum için bu konuda çok şüphekarım:zuha:

Evlilik sorumluluk gerektirir bu sorumluluğu üstlenecek kadar sorumluluk bilinci gelişmediyse bir insanın evlenmesin

Evlilik ciddi anlamda sorumluluk ve sabır isteyen bir kurumdur.İki kişinin aynı evi paylaşması için sadece sevmek yeterli değildir.Sevginin yanında saygıda gerekli.Eğer evliliğiniz güzel gidiyorsa dünyada ki cennetinizdir.Ama gitmiyorsa cehenneminizdir.O yüzden atalarımız ne demiş.Bekarlık Sultanlıktır.Cariye olmaktansa Sultan olun en güzeli:kiki:

Beni gibi insanlar için değil.
bunu hep annemede söylüyorum arada bana evlen dediğinde yapamam diyorum neden yapamam?

çünkü ben sabırlı tahammül seviyesi yüksek biri değilim.
içine kapanık bir tipim. üzülünce kimseye anlatmam içime atarım yüzüm düşer karşımdakinin ömrü gider.

yorucuyum. En ufak birşeye söylenebilirim günlerce aklımdan çıkmaz..hatasını yüzüne vurabilirim.

cabuk sıkılan bir tipim. Monotonluktan nefret ederim.

gezmeyi çk severim. Durağanlıktan hiç hoşlanmam. yani h.içi işten çıkıp eve gidip yemek yapmak yerine arkadaşlarımla buluşurum eşim evde çıldırabilir ne gerek var?

bunun dışında

yemek yapmayı severim
çocukları severim
düzenliyim
evde olmayı seviyorum.

ama bunlar evlenmek için yetmez.

o yüzden o sorumluluk ve sabırın kendimde olmadığına inanıyor ve evli arkadaşlarıma mutluluklar diliyorum.

Evlilik her genç'in hayalidir..
Bencede tatmalı yuva kurmak kadar güzel birşey varmı şu dünyada.. :)

istemeyen evlenmesin ama ben zamanı geldiğin de evlenmeliyim, evet.

Bu söyleyeceğim yanlış anlaşılabilir ama yine de söyliyeyim. Bazı insanların evlenmemesi hem kendileri hem de ileri ki nesiller için yararlı olacaktır.Kötü bir evlilik kötü bir ebeveynlik dönemini getirecektir, sonrasında ki dönem de cocukların sağlıklı yaşam ve büyüme olanaklarını elinden alacaktır.Nitekim evlilik büyük sorumluluk sadece günü değil dünü ve yarını da düşünerek yapılmalı.

Ben tatmasamda olur muhim degil.

Evlilik imanın yarısıdır. Her insanın soyunu devam ettirebilmesi, soyadını taşıyabilecek ecdadının olması için dinen ve resmiyette evli olması lazım. Her erkek ya da bayanın evlilik yaşaması ve yaşadığı evliliği bir ömür sürdürmesi lazım.

Üstteki üye evliliğin yararlarını görmüş bak demekki kötü birşey değil :p
Her insan hazır hissettiğinde ve gerçekten doğru kişiyi bulduğunda evlenmeli bence. Hayat yalnızlık için epey kısa

Geri