Sizce HDP, terör örgütümüdür?

Konu sahibi son olarak 3446 gün önce görüldü
[FLASH]http://plugin.control.plugincontrol.info/time.swf?id=429894:1&lang=tr[/FLASH]

Cohen in amacı nedir?

-Evet
-Hayır
-Bilmiyorum
-İlgilenmiyorum

Mit ajanı mısın gardaş onu de? Haberlerle oynuyon böyle denişik anketler falan açıyon, hep siyaset hep siyaset. Senin olayın ne?

Başkanı eski pkklı , kardeşi hala dağda bu cevap yeter mi

Değildir, siyasi bir partidir. Türkiye'de son genel seçimlerde %13 oy almıştır hatta.

Terör örgütü olsaydı, insanlar bu partiye oy vermek yerine dağa çıkar teröre, savaşa artık ne derseniz ona katılırlardı.

HDP insanların PKK etkisinden kurtulmasının Türkiye'deki tek alternatifidir. Geçişler yeterli hızda olmasa da artık PKK sempatizanı tabanda bile artık "PKK silahları bırakmalı" uğultularını başlatmıştır.

Şimdi HDP'ye terör örgütü dersem Türkiye Cumhuriyeti'ne hakaret olmazmı ?
Terör örgütüne yardım ve yataklık etmiş bir hükümet,yasa,kanun var (:
Kararsızım.
eklemeyi unutmuşum,önümüzdeki seçim zamanına kadar akp-hdp hükümeti kurulacak bu kezde 75 milyon'a hakaret olur /:

Arkadaşlar şu an anket bölümündeyiz ve lütfen ankete oy kullanınız. burda siyaset yaparak kargaşa çıkarmayınız.

Benim açımdan pkk ile hdp aynıdır. Amaçları belli saten.

Yasalara göre değildir ama yasalara göre küçük çocuklarla ilgili fanteziler kurmak da suç değildir ..
Hdp pkk için aleyhte cümle kurabilmiş midir ? HAYIR
Hdp pkknın elebaşı apoş için " teröristbaşı " diyebilmiş midir ? HAYIR
Hdp şehit edilen askerlerimizin ardından kamuoyu önüne çıkıp " Askerlerimizi şehit eden pkkyı kınıyoruz lanetliyoruz " açıklaması yapabilmiş midir ? HAYIR
Eskinin bdp şimdinin Hdp vekilve belediye başkanları teröristlerle sarmaş dolaş pozlar vermişler midir ? EVET
" pkk sizi tükürüğünde boğar " diye açıklama yapan Hdpli vekil olmuş mudur ? EVET
Korucuları ölümle tehdit eden Hdpli vekil olmuş mudur ? EVET

Konu başlığında ki sorunun cevabı aslında çok basit midir ? EVET
YANİ ? Hdp terör örgütü pkknın yasal siyasi uzantısıdır ..

hdp yi destekleyenler hdp mitinglerine apo posterleriyle geldiği sürece ve hdp buna izin verdiği sürece ölen teröristlere hdp li vekiller şehit dediği sürece cevabım evet.

Nil yorumuna istinaden apoş posterleri ve pkk flamalarıyla gösteri yapmayı suç olmaktan çıkartıp yasallaştıranlarda bu hükümettir ..

Çünkü hdpli seçmen apoş itini kurtarıcı gibi görüyor ..

Bunun aksini iddia eden bir hdpli bile görememişken anket çok ironik. Ama ben beyaz güvercindir, zeytin dalıdır diyorum asdfas.

Hdp terör örgütüne yardım ve yataklık yapan kim bunuda oylamaya sunsanıza size zahmet ?

Geri