Sizce HDP, terör örgütümüdür?

Konu sahibi son olarak 3447 gün önce görüldü
Terör örgütünden beslenen siyasi partidir.

Milletvekillerinin birçoğunun akrabası ya dağdadır , ya da leş mezarlıklarında . Toprağı az olsun hepsinin.

bir Parti düşün ki korumalığını Devlete karşı ayaklanan teröristle olsun sonra sadece siyasi partidir densin :D

Sonuçta akp gibi teröristler ile iş birliği yapmış bir parti olabilir.
Fetullahi terörist ilan ettiler isid'i terör örgütü ilan ettiler bu lar da akp nin desteklediği oluşumlardi...

hdp ye oy veren teroristtir nasil bir mantik acaba
iq kac acaba?
komedi resmen

o halde bende terorıstım..
dıpnot : sol kanat hdp te bırlesmıstı .. ödp vs. bızım oyumuz bu yuzden onaydı.
%13 terorıst o zaman..
ha bıde akp ye tek basına ıktıdar yolunda bır celme takmıs oldugu ıcın tukaka ılan edılmıstır ..

Konu niye açılmış onu sa anlamadım açan kişi hangi amaçla açmışsa o zaman AKP Hırsız MHP milliyetçi değil gibi konularla aynıdır

devlet terorune karsi illegal bir teror partisi kisacasi legal ve illegal bir parti

Terör örgütünden beslenen siyasi partidir.

Milletvekillerinin birçoğunun akrabası ya dağdadır , ya da leş mezarlıklarında . Toprağı az olsun hepsinin.

Aynen oyle. Teror orgutu ile baglantilari var.

''Pkk'nın şu an güçlü olmasının en önemli sebebi PARALEL yapının pkk'ya olan desteğidir.''

''Pkk, vatana ihanet eden içinde Türk'lerinde Kürt'lerinde olduğu marksist ateist dış istihbaratların oyuncağı olan bir terör örgütüdür.''

Evet terör örgütüdür aynı bokun laciverti işte

Evet. Terörün siyasete bulaşmış hali bence.

Eğer başıma bir şey gelmeyecekse şöyle düşünüyom ben;
Hükümet bunlara gelin siyaset yapalım dedi meclise girmeleri için yollarındaki bütün taşları temizledi ama şimdi terör örgütü diyolla. Ne olduklarına ülkece karar veremiyoz o yüzden. :/

Bir ağaç düşünün, onun uzantılrından birisi olarak görüyorum.

Kurumla kişilerin karıştırılmaması gerektiğini düşünüyorum. HDP terör örgütü değildir.

Geri