Sizce forumun en iyi yöneticisi kim?

Konu sahibi son olarak 589 gün önce görüldü

Sizce forumun en iyi yöneticisi kim?

• Emre

Kullanılan: 6 13.0%
  • Restful

Kullanılan: 1 2.2%
  • Gülse

• Forsetizmirli

Kullanılan: 3 6.5%
  • SiyahBeyaz

Kullanılan: 0 0.0%
  • aSena

Kullanılan: 3 6.5%
  • TıLSıM

Kullanılan: 0 0.0%
  • KaraBiber

Kullanılan: 26 56.5%
  • aNaToLYa

• Diğer

Kullanılan: 5 10.9%

• Kullanılan toplam oy
    46
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Açıkçası hiçbirini çok iyi tanımıyorum.
Hepsi de elbette özünde iyi insanlardır.. Hiçbirine kötü diyemem. Zaten hiçbirini tanıyorum çok zamanla daha iyi tanırım umarım :)

Forumun düzeni için emek veriyorlar :) Bu yüzden sitenin olmazsa olmazları :)

Oyumu Forsetizmirli'ye vermek istedim. Siteyle ilgili bir konuda kibarca beni bilinçlendirdiği için ve yardımcı olduğu için içimden ona oy kullanmak geldi. :)

Tanımayanda damarımıza basar öyle tanır...
Problem yok

Bilgi - İnanç - Eylem

eyvALLAH ABİM ...Benim damarıma basınca bağıracağımı düşünür bazıları...ama ben susunca kıyamat kopar haberleri varmı:(

Çok eksiklikleri var ve çok hatalarını yakaladım .. Şu an için kötü niyetli olanı yok aralarında ..
Bana kalsa bir çoğuna kümes bile emanet etmem ama yetersizliklerinden dolayı başka bir sebepten değil ..
Sonuç olarak ellerinden geleni yapıyorlar ama yeterli değil ..

Hepsi aslında oldukça iyi yöneticiler yalnız yeteri kadar ilgilenme süremiz olmuyor malesef.Daha fazla ilgilensek daha güzel şeyler ortaya çıkacağından eminim:tatlı:
Tabiki hatalarımız eksiklerimiz var yinede elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz.
Yönetimde de herkese kapımız açık daha iyi yaparım diyen herkes buyursun gelsin. :hi:

Forsetizmirli~ derim tabi ki ne şartlarda burası için uğraştığını iyi biliyorum en iyisi sensin güzelim :p

Nasil yonetiyorlar bilmem o kismiyla pek ilgilenmedim, sil dediklerimi siliyorlar, rahatsizligimi dile getirdigim konularda yardimci oluyorlar. (hos aralarinda bi kostebek vardi raporladigim mesajlari yetistiriyordu bak simdi hatirladim neyse onu da affettim ) ama karabiberin yeri ayri bende

Hepsinin yeri ayrı, tüm yöneticiler yardımcı olmak için ellerinden geleni yapıyorlar sağolsunlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri