Yalansa yalan deyin :p
Ben doğruyu açık konuşmayı severim..Sen gerçekten emekçi birisin ...ben olsam seni yaparım gerçekten..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yalansa yalan deyin :p
Ben geçmişte önermiştim...
Hatta eskiden sen Mor renkliydin rengini aldılar ya... Sonra geri vermediler ya Ne zoruma gitti... Emre ye de duyrulur... Kaç kezde dile getirdim ama kimse oralı olmadı![]()
Bence süper olur... Sen şakayla değinsende bence yerli.yerinde Mueddeb![]()
Paralel Yönetim
Bilgi - İnanç - Eylem
Ben geçmişte önermiştim...
Hatta eskiden sen Mor renkliydin rengini aldılar ya... Sonra geri vermediler ya Ne zoruma gitti... Emre ye de duyrulur... Kaç kezde dile getirdim ama kimse oralı olmadı![]()
Bence süper olur... Sen şakayla değinsende bence yerli.yerinde Mueddeb![]()
Paralel Yönetim
Bilgi - İnanç - Eylem
Yönetimde işim olmaz benim =) Öneren arkadaşlar oldu sağolsunlar ama benlik iş değil o. Mor rengim forum bozulduğunda gitti o dönemde Emre ve Restful yoktu zaten , sonra bir çok kişinin geri verildi ben aktif değildim benimki verilmedi. Renkle de işim yok zatenÖzel üyelik aktiflik ile doğru orantılı diye biliyorum aktif arkadaşlar mor renkli. Bana mavi yakışıyor diğer renkler kalsın
![]()
Sana katılmıyorum. Aktiflikle alakalı değil... Öyle olsaydı çok farklı olurdu...
Yönetimde işim olmaz benim =) Öneren arkadaşlar oldu sağolsunlar ama benlik iş değil o. Mor rengim forum bozulduğunda gitti o dönemde Emre ve Restful yoktu zaten , sonra bir çok kişinin geri verildi ben aktif değildim benimki verilmedi. Renkle de işim yok zatenÖzel üyelik aktiflik ile doğru orantılı diye biliyorum aktif arkadaşlar mor renkli. Bana mavi yakışıyor diğer renkler kalsın
![]()
Ben taraf tutarım ortak =) İyiyiz biz köşeden izliyoruz olayları. Sana küsmüştüm ben dur hatırladım![]()
Mueddeb bende bir bana küssün sanıyordum
Ben taraf tutarım ortak =) İyiyiz biz köşeden izliyoruz olayları. Sana küsmüştüm ben dur hatırladım![]()
Sana katılmıyorum. Aktiflikle alakalı değil... Öyle olsaydı çok farklı olurdu...
Bana göre verilmiş hiç bir hak geri.alınamaz. Ayrıca bozulmadıbilinçli sıfırlandı...
Senin işin yok ama bizim işimiz var...![]()
Ben şahsen emekçi ve düzgün insanları farklı bir yerde görmek isterim... Teşvik olur...
Buda kaliteyi arttırır...
Bilgi - İnanç - Eylem
Bence bu iş aktiflik değilde bence ...daha çok değer önemli..değer gören herkez hakkını almalı ..aktiflik söz konusu ise ..gerek yok olmayalım
O konu derin biraz bence hiç girmeyelim , bazen aylarca aktif olmayan mor renkli arkadaşlar da olmuyor değil , aslında ben de çok bilmiyorum neye göre verildiğini.Bir baktım mor oldum sonra mavi oldumHiç önem vermediğim şeyler bunlar benim , kim ne renk olursa olsun ne farkeder ki? Herkes iyi insan olabildikten sonra gerisi mühim değil.
Serzeniş nerden açtın sen bu konuyu![]()
Seviyoruz arkadaşları lakin yanlış anlayacaklar, üzerlerine alınıp alınmasınlarda...
İnşallah daha güzel olur herşey![]()
Bilgi - İnanç - Eylem
Bana göre verilmiş hiç bir hak geri.alınamaz. Ayrıca bozulmadıbilinçli sıfırlandı...
Senin işin yok ama bizim işimiz var...![]()
Ben şahsen emekçi ve düzgün insanları farklı bir yerde görmek isterim... Teşvik olur...
Buda kaliteyi arttırır...
Bilgi - İnanç - Eylem
Hayırsızsın işte ben de onu diyorum=)
ortak dedi paylaştık sevgimizi, paylaştıkça çoğaldı sevgimiz küslüğü nerden çıkardın şimditamam hayırsızım bak o konuda boynum kıldan ince ama küsme
Sana hem küs hem öfkeliyim o ayrı konu
Mueddeb bende bir bana küssün sanıyordumdemekki ortak kader paylaştıklarım da varmış
![]()
Bilgi - İnanç - Eylem
Adalet açısından önemli....
O konu derin biraz bence hiç girmeyelim , bazen aylarca aktif olmayan mor renkli arkadaşlar da olmuyor değil , aslında ben de çok bilmiyorum neye göre verildiğini.Bir baktım mor oldum sonra mavi oldumHiç önem vermediğim şeyler bunlar benim , kim ne renk olursa olsun ne farkeder ki? Herkes iyi insan olabildikten sonra gerisi mühim değil.
Adalet açısından önemli....
Bilgi - İnanç - Eylem
@ Emre bizi anlamayacakta kim anlayacaz serzeniş![]()
Hep rest ile ilgileniyor bizde ilgi istiyoruz ki![]()
Bilgi - İnanç - Eylem