Nalan23
Bronz Üye
Bence bu ortalığı fişeklemekte neyse.Burdan size ekme çıkmazEkmegimizin pesindeyiz biz de hocam. Krizi firsata cevirmek gibi bir sey.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bence bu ortalığı fişeklemekte neyse.Burdan size ekme çıkmazEkmegimizin pesindeyiz biz de hocam. Krizi firsata cevirmek gibi bir sey.
Cikti bile, gecmis olsun.Bence bu ortalığı fişeklemekte neyse.Burdan size ekme çıkmaz![]()
Tamam tamam.Fakat ben kimseyle tartışmam.Herkesin bir fikri var.Saygi duyarım.Sadece üsluba takılırım.Neyse bir gün bir mevzuya girerseniz dikkat edin.Ekmek meselesine bende girebilirimYahu ben salladim ateist diye. Kaos olmuyor uzun zamandir ben de oyle ufak tefek mevzu ciksin diye. Ekmek mevzusu hanimefendi...
Ben cok gicik bir tipim. Inanilmaz hemde. Aha inanmiyorsan dayiya sor..Tamam tamam.Fakat ben kimseyle tartışmam.Herkesin bir fikri var.Saygi duyarım.Sadece üsluba takılırım.Neyse bir gün bir mevzuya girerseniz dikkat edin.Ekmek meselesine bende girebilirim![]()
Gerçekten gıcık olanlar bunu demez.Şunu diyeyim ben gaza gelmemBen cok gicik bir tipim. Inanilmaz hemde. Aha inanmiyorsan dayiya sor..
Zamana birakalim o zaman.. AKP gazi buldu, o kadar gaz nereye gidecek. Gelmen lazim.Gerçekten gıcık olanlar bunu demez.Şunu diyeyim ben gaza gelmem![]()
Onların ciddi hazımsızlık sorunu var.Onlarin gazina geleceğime soba yakarım yine gelmemZamana birakalim o zaman.. AKP gazi buldu, o kadar gaz nereye gidecek. Gelmen lazim.
Soda bile islemez onlara.Onların ciddi hazımsızlık sorunu var.Onlarin gazina geleceğime soba yakarım yine gelmem![]()