Futbolcu
Gümüş Üye
-
-
-
-
-
-
Sizce evlilik kader midir yoksa seçim midir?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kendi içinde on defa çelişen bir yorum. Yılın oksimoron ödülünü sana veriyorumKader bizim irademizle oluşan sonuç.Sonucu belli olan bir seçim bizimkisi.Sonucunu ise gaybı bilen Allah'tır.Seçim bizim, seçime giden yol ise bazen bizim irademizle şekillenirken bazen de yaratıcının tecellisi.Büsbütün bizim dışımızdadır diyemeyiz.En azından benim fikrim bu yönde.
Çelişen yanını da yazsaydın durumu konsabilirdik.Karalama ya da basite alan üstüncül yaklaşımlar kimseyi haklı yapmaz genç adam.Sorun konuşalım.Kendi içinde on defa çelişen bir yorum. Yılın oksimoron ödülünü sana veriyorum.
@climax hocam ateist oldugu icin din konusu ile ilgisi yok.Çelişen yanını da yazsaydın durumu konsabilirdik.Karalama ya da basite alan üstüncül yaklaşımlar kimseyi haklı yapmaz genç adam.Sorun konuşalım.
Gayet basit orda yazılanlar.Sadece detayına inmeden yazdım.Roman yazmaya vaktim yok.Azıcık dini bilgisi olanlar birleştirip bir anlam çıkarabilir diye düşündüm.Varsa sorunuz alabilirim.
Ekmegimizin pesindeyiz biz de hocam. Krizi firsata cevirmek gibi bir sey.Ateist dediğin adam en çok din bilen adamdır. Akıllı ol.
Yahu ben salladim ateist diye. Kaos olmuyor uzun zamandir ben de oyle ufak tefek mevzu ciksin diye. Ekmek mevzusu hanimefendi...Sizce yeni bir masal bulmuş olabilirsiniz.Bu konuda kimseyi yargılamam.Ateist çok arkadaşım var.Tüm dinî kitapları okuyan ve gerçekten inanmamayı tercih eden kişiler.Bence saygı duymak en güzel erdem.Bu ülke laik bir ülke.Laiklik,her iki tarafada saygılı olmayı öğütler.
İyi geceler genç adam.