Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sizce evli birinin forum,irc,chat vs gibi ortamlarda takılması?
güven çok ayri mesele tabiki istese her türlü ortamda istediğini yapabilir ama söyle de bir durumu es gecmeyelim suan kendimden ornek verecek olursam ..
Hayatimda hic tanimadigim bir adamla yada kadinla ne diye konusayim ki suan bile yanlişken evlendikten sonra sahsen ben esimin irc , forum, face, twitter .... Gibi yerlerde tanimadigi insanlarla konusmasini istemem o istemedigi birseyide yapmam. Benim dusuncem budur
biz Nisanliyiz ve Forumda Takiliyoruz. Olduki Evlendigimizde Cok Nadirde Olsa Girdik Diyelim Sucmu islemis olucaz?
takildigi Sayfaya Bagli Bu Birazda. Tabi Ben Izin Vermicem O Baska
Evli olup saklamadığı ve evli olduğu halde sevgili yapma telaşına girmiyorsa girebilir elbette. Foruma üye olurken arayış içerisinde mi üye olunuyor da girmesinler. Adabına göre davraniyorlarsa girebilirler.
Şimdi şu var, takılmamalı ah vah kesinlikle yanlış durumuna karşıyım taraflara bağlı bu.
Her chatte takılan birbirini bilmem ne yapmıyor afedersiniz.
Zaten chate mete girince çiftlerden biri başka yöne kayıyorsa bırak bitsin o evlilik zaten ortada pek de evlilik yokmuştur o durumda.
Evli olduğunu gizleyip takılanlar var onları amacı belli zaten arayışta oluyorlar mutsuz,huzursuz bir evlilikleri varsa bu şekilde kendilerini tatmin ediyorlar.
Bunu saklamayarak takılanlarda sıkıntı yok kanımca.Şeytana/lara uymadıkları sürece.