Sizce evli birinin forum,irc,chat vs gibi ortamlarda takılması?

Konu sahibi son olarak 3313 gün önce görüldü

Evli birinin sanalda takilmasi?

• Yanlistir

Kullanılan: 18 28.1%
  • takilabilir, sorun olmaz

Kullanılan: 21 32.8%
  • Kesinlikle takilmamali

Kullanılan: 15 23.4%
  • yorum

Kullanılan: 10 15.6%

• Kullanılan toplam oy
    64
Diğerlerini bir şey demiyorum ama forumların amacı kız bulmak mıdır?

güven çok ayri mesele tabiki istese her türlü ortamda istediğini yapabilir ama söyle de bir durumu es gecmeyelim suan kendimden ornek verecek olursam ..
Hayatimda hic tanimadigim bir adamla yada kadinla ne diye konusayim ki suan bile yanlişken evlendikten sonra sahsen ben esimin irc , forum, face, twitter .... Gibi yerlerde tanimadigi insanlarla konusmasini istemem o istemedigi birseyide yapmam. Benim dusuncem budur​

ben istemem forum irc takilsin $ahsen :T:
takilmmasin bi zahmet artik evleniyosada :T:

o da insan .
Zaten benden iyisini forumlarda bulacak değil ya .s.s.s

biz Nisanliyiz ve Forumda Takiliyoruz. Olduki Evlendigimizde Cok Nadirde Olsa Girdik Diyelim Sucmu islemis olucaz?
takildigi Sayfaya Bagli Bu Birazda. Tabi Ben Izin Vermicem O Baska :D

Bence climax ve EkSen forumu bıraksın :D

Kim canı ne istiyorsa onu yapsın. Evli insan ne yapması gerektiğine kendisi karar verebilir.

Evli olup saklamadığı ve evli olduğu halde sevgili yapma telaşına girmiyorsa girebilir elbette. Foruma üye olurken arayış içerisinde mi üye olunuyor da girmesinler. Adabına göre davraniyorlarsa girebilirler.

benlen karşılaşmadığı sürece sorun yok :T:

Bir şey yapmak isteyen her türlü yapar.Evliliğine gerekli zaman ayırdığı sürece buraya da ayırmasında sıkıntı yok.

Şimdi şu var, takılmamalı ah vah kesinlikle yanlış durumuna karşıyım taraflara bağlı bu.
Her chatte takılan birbirini bilmem ne yapmıyor afedersiniz.
Zaten chate mete girince çiftlerden biri başka yöne kayıyorsa bırak bitsin o evlilik zaten ortada pek de evlilik yokmuştur o durumda.

Evli olduğunu gizleyip takılanlar var onları amacı belli zaten arayışta oluyorlar mutsuz,huzursuz bir evlilikleri varsa bu şekilde kendilerini tatmin ediyorlar.
Bunu saklamayarak takılanlarda sıkıntı yok kanımca.Şeytana/lara uymadıkları sürece.

Geri