Sizce evli birinin forum,irc,chat vs gibi ortamlarda takılması?

Konu sahibi son olarak 3313 gün önce görüldü

Evli birinin sanalda takilmasi?

• Yanlistir

Kullanılan: 18 28.1%
  • takilabilir, sorun olmaz

Kullanılan: 21 32.8%
  • Kesinlikle takilmamali

Kullanılan: 15 23.4%
  • yorum

Kullanılan: 10 15.6%

• Kullanılan toplam oy
    64
Evli birinin sanala takilmasi sizce dogrumudur?

Doğru yanlış takıldığı ortama bağlı, benim fikrim takılmamalı :)

Kesinlikle takılmamalı. Bu konuda geri kafalıyım.

takılmasın tabii, evlenince hayattan soyutlanmalı bence :T:

bir dul olarak eve interneti karı kız bulmak için bağlattım ben, ayça_22 sadece dullara oturum açıyor sanıyordum evlilere de açıyormuş anasını satim. çok yanlış.

Kesinlikle takılmamalıdır durumuna karşıyım.
Yanlış buluyorum sadece. Herkesin hayatı kendine.

Evli bir insanın ne işi var chat,mirc,irc,forum gibi yerlerde yahu.

Bende karşıyım. Ben Nişanlıyım diyip her türlü karı kıza asılan adamlara da çok şaşırıyorum .

Git bir Cuma Namazı kıl gel alla sen

Evli diye kendini soyutlasın mı her şeyden? Evli insanlar kendilerini bilerek evlilik etiğine aykırı davranmadıkça internette takılmalarında zarar yoktur. Zaten art niyetli olanlar evliliğini gizliyor.

Siz internette ne amacla takiliyorsunuz da evli birinden bu hakki aliyorsunuz =)

Karsi taraftan yapmasini istemedigi seyleri kendiside yapmasin bi zahmet

Şeker kız pieta kendi adıma söylemem gerekirse evli olup da çok halt yiyen bayağı insan tanıdım o yüzden öyle bir yorum yapmıştım :)

Neden takıldığına göre ve kişilerle olan muhabbetine göre değişir buna bakış açım.

Şeker kız pieta kendi adıma söylemem gerekirse evli olup da çok halt yiyen bayağı insan tanıdım o yüzden öyle bir yorum yapmıştım :)

ama guvenmedigin biriyle evlenmen dogru degil zaten sanki degil mi xdxd
bi de şöyle bi şey var, evliyken senin olan sevgiliyken senin degil mi? =)

Durduramazsınız beni .. Forumda ne kadar bayan varsa kandıracağım ! Ey Güzel ALLAH'ım :)

ama guvenmedigin biriyle evlenmen dogru degil zaten sanki degil mi xdxd
bi de şöyle bi şey var, evliyken senin olan sevgiliyken senin degil mi? =)

Orasını bilmiyorum güzel insan ama hani evlenirsem sanal ortamdan uzaklaşırım gibime geliyor aileme eşime daha fazla vakit ayırmak maksadı ile bunu yapmayan insana da niye yapmıyorsun diyecek halim de yok zaten benim fikrim böyle hani eşiminde doğal olarak forumdur irctir falan takılmasını istemem heleki irclere hayatta takılmasını istemem forum bir nebze irce göre daha kaliteli bir ortam.

Orasını bilmiyorum güzel insan ama hani evlenirsem sanal ortamdan uzaklaşırım gibime geliyor aileme eşime daha fazla vakit ayırmak maksadı ile bunu yapmayan insana da niye yapmıyorsun diyecek halim de yok zaten benim fikrim böyle hani eşiminde doğal olarak forumdur irctir falan takılmasını istemem heleki irclere hayatta takılmasını istemem forum bir nebze irce göre daha kaliteli bir ortam.

bana hem seker hem guzel dedin .p icerikte sana ne yazsaydin bile tesekkur ederdim sanirim xdxd
peki madem ilgili aile babasi ol sen, esin de super bi anne olsun umarim =)

Yanlış birşey yapmadığı sürece neden zararlı olsun ki tabiki herşeyin fazlası zarardır yani evini eşini ihmal etmediği müddetçe sorun değil :cici:

Evli diye sanala neden girmesin ? Erkek yada Bayan eğerki bir şeyler yapmak istiyorsa zaten istedigi her yerde yapar. O zaman evli olanlar sokağada çıkmasın işede gitmesin en basitinden Markete filanda gitmesin Mazallah kasiyer bayandan / Erkektende hoşlanabilir dimi :D

Geri