Sizce evli birinin forum,irc,chat vs gibi ortamlarda takılması?

Konu sahibi son olarak 3318 gün önce görüldü

Evli birinin sanalda takilmasi?

• Yanlistir

Kullanılan: 18 28.1%
  • takilabilir, sorun olmaz

Kullanılan: 21 32.8%
  • Kesinlikle takilmamali

Kullanılan: 15 23.4%
  • yorum

Kullanılan: 10 15.6%

• Kullanılan toplam oy
    64
Karımla beraber takılıyorum.. sevgili olduklarınızla takılınca ne farkı var evli olanlarınki aynı evde daha güvenli.. sevgililer uzakta ne bok yedikleri belli değil..

Cok sakincali cokk
sezen haklısın çok sakıncalı ama burada bi virgün koyacağım, bazı kadınlar da var ki ateş olmayan yerden duman çıkarmaya meyilli kjdfg. teknolojiyle arası iyi olmayan bi abimizin eşi adamın telefonunu almış, buna hiç çaktırmadan bilgisayardan vatsabını açmış, aylardır adamın yazışmalarını okuyormuş. adamın ihanet ettiği falan yok ama gırla erkek muhabbetinin döndüğü yazışmaları var. işte biri 18+ komik bi videoya denk gelip gruba atmış, bunlar da yorum yapmış, klasik erkek muhabbetleri. şimdi sen adamın bu kadar özeline girersen rahatsız olacak bi şeyi illa ki bulursun, 12 yaşında değil ki bu insan.

o yüzden evli kadınlara diyorum ki kocanızı çok sıkboğaz etmeyin, üzülürsünüz. evli erkeklere de diyorum ki signal uygulaması var çok iş görüyor dfkjg. şaka şaka bağlı cihazlarını arada kontrol etsinler...

rasko bozulan bilgisayarımla ilgili sana instadan yazdım nolur bana hemen geri döner misin jdjdjdjjd

Ne amaçla bulundugu ve gecirdiği zamanla alakalı bu .
Vaktinin coğunu sanalda ( neresi oldugu hiç farketmez ) harcıyorsa normal değildir ve rahatsızlık verir .

Anket başlığı yarım bırakılmış. Bir de soru tamamlanmış gibi cümle sonuna soru işâreti konmuş :)

Doğru bir şekilde kullandığı sürece sorun olmaz diye düşünüyorum.

Tam kişi kendinden bilir işi bir konu.

Yanlış doğru kimene, bu arada bence de girmeyin :D tutarlılık seviyem mökemmel gene

Evlilerin hepsini engelledim.
5 kisi kaldi..
Sonra actim yine engelleri..
Ghost city gibi geldi forum..korkunctu

Geri