Sizce evli birinin forum,irc,chat vs gibi ortamlarda takılması?

Konu sahibi son olarak 3317 gün önce görüldü

Evli birinin sanalda takilmasi?

• Yanlistir

Kullanılan: 18 28.1%
  • takilabilir, sorun olmaz

Kullanılan: 21 32.8%
  • Kesinlikle takilmamali

Kullanılan: 15 23.4%
  • yorum

Kullanılan: 10 15.6%

• Kullanılan toplam oy
    64
kendini bildikten sonra herkes her yerde takılabilir ama sen kendini bilsen de karşıda öyle -küfür- var ki, midesizlikleri moralinizi bozabilir. aldırmayın. ben evlenince de foruma gircem, kocamı da getiricem buranın testinden geçen adama bir kez daha aşık olunur… kaynanamı da getirebilirim, gelip gelip banlansın gitsin. evden kovamıcaz buradan kovalım.
Hahahhh kaynana dedi ya... bal bal,)) x e tembihleriz ban olayini .p

medeni halin önem kazandığı nokta kullanım amacı belli olan dating uygulamaları olabilir, forum gibi yerlerde ehemmiyeti olduğunu düşünmüyorum. tabii iş yine kişide bittiği için, bu yorum götü başı oynamayanlar için. tüm bunların dışında bir şey var ki negatif düşünmekten alıkoyamıyorum kendimi kjdfg o da telegram. biri için "x kişi telegram'a katıldı" bildirimi görünce ister istemez kafamın içi:

Buraya koca mi sokulur ayol. Milletin kocasinin sevgilisinin pesinde olanlari gordukce hicbir uygulamaya girmemeleri en mantiklisi. Cok guvenilir de olsa benim aklim kalir.. Instagrama da benim adimi yazmak sartiyla beeelki.

medeni halin önem kazandığı nokta kullanım amacı belli olan dating uygulamaları olabilir, forum gibi yerlerde ehemmiyeti olduğunu düşünmüyorum. tabii iş yine kişide bittiği için, bu yorum götü başı oynamayanlar için. tüm bunların dışında bir şey var ki negatif düşünmekten alıkoyamıyorum kendimi kjdfg o da telegram. biri için "x kişi telegram'a katıldı" bildirimi görünce ister istemez kafamın içi:

Bak ben dating appleride unuttum ha rasko.. cok sakincali cok

Buraya koca mi sokulur ayol. Milletin kocasinin sevgilisinin pesinde olanlari gordukce hicbir uygulamaya girmemeleri en mantiklisi. Cok guvenilir de olsa benim aklim kalir.. Instagrama da benim adimi yazmak sartiyla beeelki.
akıl kalmaması imkansız manitası olup onunla yetinmeyen başkasının manitasına salça olanları da gördük:D

Geri