Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Azınlık olmak iyidir.Bence bu foruma bekarlar takilmasin.
Azinliktayiz.
Sana hayirli olsun demedik mi klara hanim....Azınlık olmak iyidir.
o zaman ikimiz takılamayız, sevmedim.Bence bu foruma bekarlar takilmasin.
Azinliktayiz.
Hayırlı olacak şey olsa iyi olurda daha yok w hanım..Sana hayirli olsun demedik mi klara hanim....
hahhahakendini bildikten sonra herkes her yerde takılabilir ama sen kendini bilsen de karşıda öyle -küfür- var ki, midesizlikleri moralinizi bozabilir. aldırmayın. ben evlenince de foruma gircem, kocamı da getiricem buranın testinden geçen adama bir kez daha aşık olunur… kaynanamı da getirebilirim, gelip gelip banlansın gitsin. evden kovamıcaz buradan kovalım.
belki üyedir ama henüz kocam değildir, üzülme… jejsjs (ABBOOĞ)eşini foruma üye yaparsa bunu kaldıramam ve girmem foruma
Ben getirmeyi denedim biraz gosterdim, adam ne mal bir ortam dedi :s biz mal mala takiliriz yallah twittera dedim...kendini bildikten sonra herkes her yerde takılabilir ama sen kendini bilsen de karşıda öyle -küfür- var ki, midesizlikleri moralinizi bozabilir. aldırmayın. ben evlenince de foruma gircem, kocamı da getiricem buranın testinden geçen adama bir kez daha aşık olunur… kaynanamı da getirebilirim, gelip gelip banlansın gitsin. evden kovamıcaz buradan kovalım.
twitterdan eniştemi darlayayım ben galatasaray transferleriyle, morali bozulsun boşanın da kavuşalım artık… hem biz aynı ortamda mal mala takıldık da hiç sorun yapmayız… ben senin müge anlı’na da karışmam… makarnalarımızı yerken akşam yutubdan tekrarını izleriz, var bi hayalimiz…Ben getirmeyi denedim biraz gosterdim, adam ne mal bir ortam dedi :s biz mal mala takiliriz yallah twittera dedim...