Sizce evli birinin forum,irc,chat vs gibi ortamlarda takılması?

Konu sahibi son olarak 3318 gün önce görüldü

Evli birinin sanalda takilmasi?

• Yanlistir

Kullanılan: 18 28.1%
  • takilabilir, sorun olmaz

Kullanılan: 21 32.8%
  • Kesinlikle takilmamali

Kullanılan: 15 23.4%
  • yorum

Kullanılan: 10 15.6%

• Kullanılan toplam oy
    64
Flörtleri, sevgilileri yoksa takılabilir bence. Ama eşinden gizli flört ediyorsa kendi vicdanına kalmış tabii.

Kesinlikle takılmamalı seçeneğine tıkladım. Yoksa tıklarlar.

kendini bildikten sonra herkes her yerde takılabilir ama sen kendini bilsen de karşıda öyle -küfür- var ki, midesizlikleri moralinizi bozabilir. aldırmayın. ben evlenince de foruma gircem, kocamı da getiricem buranın testinden geçen adama bir kez daha aşık olunur… kaynanamı da getirebilirim, gelip gelip banlansın gitsin. evden kovamıcaz buradan kovalım.

kendini bildikten sonra herkes her yerde takılabilir ama sen kendini bilsen de karşıda öyle -küfür- var ki, midesizlikleri moralinizi bozabilir. aldırmayın. ben evlenince de foruma gircem, kocamı da getiricem buranın testinden geçen adama bir kez daha aşık olunur… kaynanamı da getirebilirim, gelip gelip banlansın gitsin. evden kovamıcaz buradan kovalım.
hahhaha :D:D:D:D:D eniştem canım eniştem:D
herkes tuzlu kahve testinden geçirirken benim minnoşum forum testinden geçirecek burdan geçerse olmuştur:D

Ben getirmeyi denedim biraz gosterdim, adam ne mal bir ortam dedi :s biz mal mala takiliriz yallah twittera dedim...

Ben getirmeyi denedim biraz gosterdim, adam ne mal bir ortam dedi :s biz mal mala takiliriz yallah twittera dedim...
twitterdan eniştemi darlayayım ben galatasaray transferleriyle, morali bozulsun boşanın da kavuşalım artık… hem biz aynı ortamda mal mala takıldık da hiç sorun yapmayız… ben senin müge anlı’na da karışmam… makarnalarımızı yerken akşam yutubdan tekrarını izleriz, var bi hayalimiz…

• Kahkaha
Tepkiler: W
Geri