Sizce evli birinin forum,irc,chat vs gibi ortamlarda takılması?

Konu sahibi son olarak 3317 gün önce görüldü

Evli birinin sanalda takilmasi?

• Yanlistir

Kullanılan: 18 28.1%
  • takilabilir, sorun olmaz

Kullanılan: 21 32.8%
  • Kesinlikle takilmamali

Kullanılan: 15 23.4%
  • yorum

Kullanılan: 10 15.6%

• Kullanılan toplam oy
    64
Evliyim, 3 çocuğum var. 4. yolda. Ne hatunun haberi var nede forumdakilerin hatundan. Karda yürüyün izinizi belli etmeyin. Yada karıncayı öpün belini incitmeyin. Tercih sizin.

Evli bekar fark etmez adabinla sohbetini yorumunu yazar yoluna bakarsin

Bizzat şahit oldum, kadın kocasını boşayıp internette tanıştığı biriyle evlendi ve şu an sanal alemde takılmalar, aldatmalar günümüzün boşanma sebepleri arasında. Her nasıl buralar sayesinde evlenenler varsa, bunlar yüzünden boşananlar da var. Benim fikrimse hayır sebebi ise artık evlenmişsin ve bir karın var, evin var, işin var. Bi zahmet forumlarda çene çürütmeyelim. Aynı şeyler benim içinde geçerli.

Bu anket ,bekara karı boşaması kolaydır sozune uygun olmus.:p
Evliyim hanımla konustuk sanaldan kuma alıcam :D

Şaka bir yana evli insanın sorumlulukları ağırdır. Ne dedıgını kısılerle ne konustuguna bence birazdaha dıkkat etmelıdır sonra demesınler evlenmıs de adam olamamıs.kişiler arasında mesafe korundugu surece bence bir sakıncası yok. E bizde insanız.

yahu forumdan kız mı bulunur.çok komik.sene olmuş kaç

millet uzaya gidip yaşam kuracak biz 10 milyon yıl öncesinden geliyoruz :D

Olay kiz / erkek bulup bulmamak degil.
Tanimadigi ve hic tanimayacagi bi ortamda ki insanlarla konusmasinin pek bir mantigi oldugunu sanmiyorum:)

Hi siz diyebiliyosaniz ki benim esim tanimadigi insanlarla lak lak girgir yapabilir tabi bisey diyemem. Ama ben istemem sahsen.​

niye yaw ewli olan toplumdan dışlanıyor mu, ırkçımıyız la biz girsin ne olucak :) Bu muhabbetleride anlamam hiç .

bu kadar demokratikseniz gercekten helal olsun diyorum ✌️
evde oturucaksiniz esiniz iceride forumda yada ircde lak lak edicek ve irkci olan ben olacagim:D

Benim yobazligim sanirim:(

Eşin izin verirse neden olmasın. Burda adamın karısına veya karısının eşine gir veya girme diye bi konu yokki. Çok yanlış okumuşsun konu başlığını bence . :S

Takılabilir neden sorun olsun ki.
Neticede evliler giremez yazmıyor değil mi :p

Buradaki yorumlar bir harika dostum :honk:

Sanal alem insanı yanlışa itebilir. Evliliğine zarar verebilir. Çünkü insanlar sanalda gerçekte olduğundan çok daha fazla rahat oluyor ve bu rahatlıkla hata üstüne hata yapabiliyor.
Takılmamalı bence.

Tasvip etmiyorum, yalnış.

yanlıs , hele bır erkekse bu. kızlarla yazısır eder esını aldatır.

Geri