Sizce doğum gününü kutlamak mantıklı mıdır ?

Konu sahibi son olarak 3656 gün önce görüldü
Niye mantiksiz olsun ki.

Doğum günümden hoşlanmayan doğduğum günü kutlamamak için uğraşı veren biriyim ya ben o gün hüzünlü oluyorum. Valla kutlamasalar daha mutlu olurum

Doğumgününün kutlanmasından daha önemlisi o günde hatıra gelmektir ve herkesin ruhu okşanır hatırlanınca bu gerçek. Hislerin ön planda olduğu bir konuda mantık aramak yanlış bence. Kaldı ki illa pahalı hediyeler büyük sürprizler yapmaya gerek yok dozunda ve samimi bir kutlama,yaşlı ton ton bir nine/dede olunduğu vakitler için tatlı birer anı olarak kalıyorsa kutlananilir.

iyiki doğdun deniliyor orda , var oluşunu kutluolar neresi saçma

Doğum günü kutlaması benim için önemli,
unutulmuşsa doğum günüm,benden tribin babasını görürler...

Sevdiklerimin doğum günümü hatırlamaları hoşuma gider tabii ki. Bu da yeterli. Hediyeye vs. gerek yok.

Mantikli yada degil. Dogum gunu kutlamak diye bir adet yoktur bizde, aile icinde yani. Tabii hatirlanir, o ayri.

İnsanlara kendilerini değerli hissettirir nihayetinde niye mantıksız olsun , kutlama boyutunda değil ama küçük hatırlamalar daha güzel gerçi.

doğum günüm hatırlandımmı hayır.mantık aradımmıhayır :)

Yani en azından hatırlamak gerekir..

Dile getirmek bile insanlari mutlu ediyorsa evet.

Yalnız geçer mi o gün allesen. Kimsesiz seveni yok hatırlayanı yok gibi.

Tlf nun susmaması lazım arayan yoksa sorun var ilişkilerde.

Partiyi geç o şart değil ama arayanım eksik olmaz

Ben kutlamıyorum, doğum günlerini ve diger tüm özel gün mefhumlarını lüzumsuz buluyorum, eger ki karşıdaki değerli kişi böyle ahvale ehemmiyet yüklüyorsa, kuru bir 'İyiki' ile geçiştirilebilir.

Kutlamam oldum olasıda sevmem .

eğlenceli olan her şeyden ne güzel nefret ediyorsunuz, ben de kutlamam ama kutlamayı sevenler büyük çoğunlukta

Geri