Sizce doğum gününü kutlamak mantıklı mıdır ?

Konu sahibi son olarak 3651 gün önce görüldü
Hiç aramadım mantık bugüne kadar kutlarken :cat:

Düşünsene her geçen yaşta ölüme bir adım daha yaklaşıyorsun ve buna deliler gibi seviniyorsun :d
Mantık ararsan çoğu şeyin tadı kaçar.

Sevdiğimiz insanlar ile bir arada olmak ve bunu eğlenceye çevirmek mantıksız mıdır ?

Ölçülü olmak kaydiyla tabi kutlanabilir :)

tek bildiğim şey ölüme bir yaş daha yaklaştını kotloyosonoz yooo monyokmosonoz isimli bayık muhappet ulan yarın yaşıcanın garantisi yok bırak vur patla çal oyna bırak insanların bir araya gelmesi için sebep olsun süpriz yapılsın lahn hasta bir çocuğa moral için yada yaşlı bir insan evde köskös sıkılmış sekilde otururken kapı çalsın hiç ummadığı anda doğum günü kutlansın

Maksat alkol alınsın eğlenilsin sevişilsin işte

Evet mantikli hediye geliyo bisuru bayiliyom

Neden mantıklı olmasın ki?

Her şeyi mantıkla hallediyorsunuz ya bunu da mantığa bağlamak çok mantıklı öyle değil mi..

Sevdiğim değer verdiğim insanların doğum gününü kutlamak tabii ki de mantıksız değil. Düşünsene o gün bir doğum gerçekleşmiş ve hayatta o kişi. İnsanlarda eğleniyor, birlikte zaman geçiriyor diye mantıksız olunuyor bu durum. Bence siz fazla mantıksız düşünüyorsunuz.

Güzel olan mutlu olunan şeyler nedense mantıksız olunuyor.

bence saçma yaşlanıyorsun lan neyin kutlaması bu.

Ölüme bir adım daha yaklaşmak diye adlandırmamak lazım. Çünkü ölümün yaşı zamanı yoktur.
Bence mantıklıdır çünkü yıllar önce o gün dünyaya gelmişsin. Dünya ile tanışmışsın ve insanlar dünyaya gelişini kutluyor. İyi ki gelmişsin dünyaya diyor. Varlığınla mutlu olmuşlar demek ki.
Güzel bişey değil mi cidden (:

Ha mantikli, ha mantiksiz. Herkes eglenmek icin bir bahane ariyor ve islerine geliyor.

Geri