Sizce dış görünüş ne kadar önemlidir ?

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Dis güzeellik önemli diyenden korkacaksin aslinda.
Dis güzellik önemli.

hanımefendi ben polis değilim sessiz kalma hakkınızı kullanmanıza gerek yok ayıca esekherif beyefendi sizi okey eşi almış, özelden kızıyor bana klara'yla konuşma diye.

Hanımefendiyi rahat bırakır mısınız? Yoksa küçük beyninizde acı Arap kahvesi köpürtüp kLara hanımefendiyle birlikte fal bakmak istemeyiz.

Hayat masallardaki Guzel ile Cirkin ve Notre Dame Kamburu gibi degil maalesef :)

Tabi ki tek kriter degil, akli basinda olan kimse cok fazla onemsemez, illaki bir etkilesim icinde olsa gerekli diye dusunuyorum, Alper e kalsa “ Cirkin kadin yoktur, az vodka vardir “ deyip gecerdi sanirim.

İnsanın kalbi güzel olacak her şeyden önce, dış güzelliğe bakılırsa tarif edilemeyecek kadar güzellikler var fakat içleri kararmış artık, kibirden ve egodan öteye geçilmez diye düşünüyorum. En güzeli o kalbin güzelliğidir, kalbini güzel tutarsan en güzeli gelir bulur seni. Belki de hiç bulmaz ama, iç güzelliği kaybetmemek gerekiyor.

Her ne kadar klişe olarak asla kalp güzelliği önemlidir gibi cevaplar verilsede gerçek şu ki dış görünüşe bakıyoruz kendimizi kandırmayalım. Bir insanla tanıştırılacağımızda bile ilk isteğimiz şey o kişiye ait bir görseldir bunu ben hiç yapmadım demeyin pek inandırıcı olmaz çünkü :) Bir kişiyi ilk gördüğümüzde zaten bireyin görseliyle birebir karşılıyoruz eğer ki biraz beğenti ve elektrik oluşuyorsa durumu ilerletiyoruz. Ama bu dış görünüş sadece bir etkendir , kişinin iç dünyasına girdikçe karakterini çözdükçe belirli bir sürece gireriz. Bana göre değerlendirme sürecinin ilk aşamasında dikkat ettiğimiz durumlardan biridir.

Zaman ye kürküm ye zamanı .İnsan kıyafetiyle karşılanır ahlakıyla karakteriyle değer görür.

Sadece güzelliğe kafayı takan kadın bana çirkin geliyor mesela.

Aklıma geldikçe yazarım.

doğal olarak
kızları önce şöyle bir
süzüyorum
haliyle görmek için bakmak gerek

Geri