Sizce dış görünüş ne kadar önemlidir ?

🕒 Konu sahibi 14 saat önce aktifti
Allah biraz huyuna biraz boyuna versin ;d
Boşuna dememişler boyu boyuma huyu huyuma diye :D

En önemli olmazsa olmaz unsurlardan biri de Adem elmasının olmasi. akshfj

Elbette dış görünüşte iç görünüşü kadar önemlidir.
Esas olan karakter, zeka ve kültürdür.

En önemli olmazsa olmaz unsurlardan biri de Adem elmasının olmasi. akshfj

Elbette dış görünüşte iç görünüşü kadar önemlidir.
Esas olan karakter, zeka ve kültürdür.

Zekası da olsun tabi aptal olmasın ama aklı cinliklere çalışmasın :D Karakteri de oturmuş olsun ,kültürü de olsun elbette ;d

Adem elması olmasa da olur çok çekici olmasın ;d :utan:

@ayyyyyy :D

Karakter, zeka ve donanımlı olması benim açımdan çok daha önemli ancak dış görünüş konusunda belli bir kriter hiç belirlemedim. İnsan kime kalbinin atacağının portresini çizemez bence, o an geldiğinde hiç ummadığın birine çekim de hissedebilirsin. Biraz politik davranıyorum galiba:)

iç güzellik dedikleri şey nedir? Çirkinlerin yenilenen İstanbul seçimleri için uydurduğu içi boş bir kavramdır! Kadın-Erkek toplumda karşılığı olmayan bir şeydir.! İyi insanmış! herkes aşağı yukarı eşit iyi zaten!. yıllarca güzellerin kLaracğımın, Sindy ve Monica Belluci hanımefendilerinin hakkı yendi.! güzellikleri bir suç gibi sunuldu. Yeter! artık! Buramıza kadar geldi , fakat neremize geldiğini göstermek istemeyiz! Öyle değil mi Ocean beyefendi? .

michael jackson gibi yan durabiliyorsan,
escobar gibi kokain satabiliyorsan,
messi gibi futbol oynayabiliyosan,
hakkı bulut gibi şarkı söyleyebiliyorsan, tipin tabii ki hiç bir önemi yok esekherif beyefendi.

iç güzellik dedikleri şey nedir? Çirkinlerin yenilenen İstanbul seçimleri için uydurduğu içi boş bir kavramdır! Kadın-Erkek toplumda karşılığı olmayan bir şeydir.! İyi insanmış! herkes aşağı yukarı eşit iyi zaten!. yıllarca güzellerin kLaracğımın, Sindy ve Monica Belluci hanımefendilerinin hakkı yendi.! güzellikleri bir suç gibi sunuldu. Yeter! artık! Buramıza kadar geldi , fakat neremize geldiğini göstermek istemeyiz! Öyle değil mi Ocean beyefendi? .

Merhaba esekherif beğ sanırım Ocean beğ bir ilişkiye başlamış çünkü artık cevap verme tenezzülünde bulunmuyorlar bizlere :)

Tombul Şişman Olsun Gerısı Önemli Değil Yeterkı Yolda Kağni Arabası Gibi Yürüsün.
Gerçi Nefes Almasıda Önemli :D

hanımefendi sizin ortadan kaybolma sebebiniz yeni bir ilişkiye başlamış olmanız mıydı yoksa ? esekherif beyefendi sizin yokluğunuzda neler yaptı neler.

Beyefendi, kLara hanımefendiyi beklerken şiirler yazdım.

Çok geceler bekledim belki gelirsin diye
Göz yaşımı silmedim acır silersin diye
Kimseleri sevmedim geri gelirsin diye

hanımefendi sizin ortadan kaybolma sebebiniz yeni bir ilişkiye başlamış olmanız mıydı yoksa ? esekherif beyefendi sizin yokluğunuzda neler yaptı neler.

Hayır ortadan kaybolma sebebim bir süre sanal ortamdan uzaklaşmaktı beyefendi . Siz soruma hala cevap vermediniz ama ? Ayrıca esekherif istedigini yapabilir siz gibi degil en azından !

Geri