Sizce camiler niye boş?

Konu sahibi son olarak 796 gün önce görüldü
köylüler yapılması için dilekçe vermiyor mu?
Eskiden kasabamızda 2 eczane bir sağlık ocağı ambulans,itfaiye her şeyi vardı.belediye statüsü bütün civar kasabalardan alınıp tek bir ilçeye bağlandı.Ve elimizden teker teker hepsi gitti Avrupa’ya göç nedeniyle 22 bin nüfustan 5 bine indi..Yani anlayacağın acil bir durumda önce Cihanbeyli hastanesine götürüyorlar orası da yetersiz olduğu için sadece serum vurup Konya’ya naklediyorlar.anlayacağın bizden ilçe 40 km ilçeden Konya 90 km şansın varsa ok yoluna gitmezsin varana kadar ..

Yurtdisinda camiler sosyallesmek, kermesler,konferanslar, turkce dersler, haftasonu okullari, dil kurslar vb seyler icin de kullaniliyor. Hatta yolda kaldiginizda turk konsoloslugunu aradiginizda sizi en yakin camide konaklamaya yonlendiriyor. Bizim bulusma yerlerimiz camiler.

yani iktidar yalakalarının olduğu yerler demek istedin. zira saydığın yerlerin hepsi iktidar kadroları veya atamaları ile dolu. gösteriş için hepsi istemese de gitmek zorunda kalıyorlar.
Ben demedim sen dedin, cezaevine bir müddet müvekkil ziyaretine gitmek istiyorum sadece :d

Millet gereksiz olduğunu bildiği için gitmiyor. Evinde kılar örneğin.

@yeLda kızmak bir açılama değil. Neden boş camiler madem ben yanlış biliyorum, hani kızıyorsun ya.

@yeLda kızmak bir açılama değil. Neden boş camiler madem ben yanlış biliyorum, hani kızıyorsun ya.
Neden boş yahut dolu olduğu göreceli bir kavramdır tartışılır. Benim size verdiğim tepkinin amacı inanmayan bir insan olarak inanan insanların kutsalına dair yaftalamanız. Gereksiz olduğunu siz düşünebilirsiniz ancak insanların böyle düşündüğüne dair bir genelleme yapamazsınız.

Ben çocukken bi kere camiiye gittim. Arkadaşlarla minareye çıktık, imam bizi buldu indirdi dövdü bi güzel. Ben o gün ateist oldum. İmamlar yüzünden gitmiyor olabilir insanlar yani....

Cocugun minarede ne isi var acaba..... okulda catiya ciksan ogretmen de doverdi...
O zaman okula da gitmezdim. Dövmek nedir ya? Ayrıca çocuk bu bi de erkek çocuğu. Minareye de çıkar, çatıya da çıkar

• Kahkaha
Tepkiler: W
Avrupadaki camiler hepsi bilindik cemaatler tarafından kontrol ediliyor.her türlü üç kağıtlçılık dönüyor içinde..naylon fatura,vergi kaçırma kaçak işletmeler,yöneticilerin eş dost akrabasını orada maaşlı göstermesi,ileride işsizlik maaşı almak için her yolun mübah sayıldığı ortamlar az gitmedim.işin tuhaf olan yanıda hepsi de sadece kendi cemaatlerinin camilerinde namaz kılıyor,sadaka ve kurbanını oraya veriyor.hatta marketleri,kendine ait marka ürünlerinden başka ürün tüketmiyorlar

Paniklemistir adam :d beni de engelli teyzem balkondan ayaklarimdan tutup sallandirmis o gun bu gun adrenalin severim....
Neyse cennetlik adammış beni ateist yaptı allah razı olsun valla pek de nur yüzlüydü...

Geri