Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Konuyu saptirmiyim dedim. :ddHeyecanlanma sakin:$
Herkesi tecavüzcü yaptın. Tecavüzü savunan kim? Tecavüz savunmacısı dayatması var sade. İmanı yerinde kimse tecavüze kalkışmaz. Başkasının kaldırımana basmaktan dahi çekinir. Aklı fikri hep uçkurunda olanlar da her şey yine uçkuruyla yorumlar.Hadi dürüst olalım İsmail. Din böyle diye sapkınlığa açık kapı bırakalım sonra 60 yaşındaki sakallı 6 yaşındaki çocuğa hallenince üç maymunu oynayalım. Yanlışa kılıf uydurarak yanlışın önüne geçemezsiniz. Kimse kusura bakmasın da siyasi gücün arkasında saf tutan bir imamın arkasında saf tutmak içimden gelmiyor.
Senin işin ahirette zor.Ne yaparsak kendimiz için, Allah CC bizim kulluğumuza ihtiyacı yok,
Senin kolay olur inşallahSenin işin ahirette zor.
Iba o cizgiyi bir kere gec bi.Ne yaparsak kendimiz için, Allah CC bizim kulluğumuza ihtiyacı yok,
Cemaatle namaz kılmak erkeklere sünneti muekkede kuvvetli sünnet . Gecerli bır bahannemiz olmadığı sürece kılmak gerekli .peygamber hep cemaatle kılmış .savaşta bile cemaatle kılmış . Camiye gitmemek için de geçerli bır bahane lazımAllah namazları cemaatle kılmayı Farz kılsaydı, cami sayısı 2 katı olurdu emin olun. Yani evde , iş yerinde kılınıyor. Müsait olan camiye gidiyor. Kimse hocalara kızdığından gitmemezlik yapmıyor.
Gitmeyen zaten gitmiyor ve gitmeyecek.
Benim bir sıkıntım olmaz, sahte ve gösteriş için bir şeyler yapmıyorum, hırsızı savunmuyorum,......Senin kolay olur inşallah
TmmmIba o cizgiyi bir kere gec bi.
Kimse savunmaz hırsızıBenim bir sıkıntım olmaz, sahte ve gösteriş için bir şeyler yapmıyorum, hırsızı savunmuyorum,......
Bunu söyleyen senmisin?Kimse savunmaz hırsızı