Sizce camiler niye boş?

Konu sahibi son olarak 796 gün önce görüldü
Heyecanlanma sakin:$
Konuyu saptirmiyim dedim. :dd
Konuya yorumum: cafeleri doldurmaktan camiileri doldurmaya sıra gelmiyor. Oysa ibadet ücretsiz. Ahir zaman hepimiz yoldan çıkmış durumdayız. Bu depremden sonra bir kısım insan ölüm gerçeğini, ne kadar yakın olduğumuzu hatırladı ve harekete geçti. Bazıları hatırlamakla yetindi, neyse. ancak hocaların kalkıp siyasi açıklamalarda bulunması gerçekten talihsiz bir durum. Hak veriyorum bir noktada sinir bozucu. Keşke herkes kendi işini yapsa ama burası Türkiye. Yine de zaten haftada bir gidilen namazın sırf bu yüzden terk edilmesi saçma geliyor. Allah'ın siyaseti yok sen o ibadeti hoca için yapmıyorsun, kendin için yapıyorsun. Ha içimden gelmiyor de onu anlarım. Çok iyi anlarım hem de.

Hadi dürüst olalım İsmail. Din böyle diye sapkınlığa açık kapı bırakalım sonra 60 yaşındaki sakallı 6 yaşındaki çocuğa hallenince üç maymunu oynayalım. Yanlışa kılıf uydurarak yanlışın önüne geçemezsiniz. Kimse kusura bakmasın da siyasi gücün arkasında saf tutan bir imamın arkasında saf tutmak içimden gelmiyor.

@Arkhe seni farklı bir mesaj için alintilamistim bu mesajimla alakalı degil yanlış anladıysan diye söylüyorum.

Hadi dürüst olalım İsmail. Din böyle diye sapkınlığa açık kapı bırakalım sonra 60 yaşındaki sakallı 6 yaşındaki çocuğa hallenince üç maymunu oynayalım. Yanlışa kılıf uydurarak yanlışın önüne geçemezsiniz. Kimse kusura bakmasın da siyasi gücün arkasında saf tutan bir imamın arkasında saf tutmak içimden gelmiyor.
Herkesi tecavüzcü yaptın. Tecavüzü savunan kim? Tecavüz savunmacısı dayatması var sade. İmanı yerinde kimse tecavüze kalkışmaz. Başkasının kaldırımana basmaktan dahi çekinir. Aklı fikri hep uçkurunda olanlar da her şey yine uçkuruyla yorumlar.

Diyanet,covid asisi icin orucun bozulabilir hale gelmesinin bir sakincasi olmaz dedi ya la.

Dipnot: Devil's Institution

Son düzenleme:
Ne yaparsak kendimiz için, Allah CC bizim kulluğumuza ihtiyacı yok,

Kaide( kural) vücuda giren orucu çıkan abdesti bozar. Müslümanların bir kısmı da diyanetin kitaba uymayan görüşlerinden dolayı arkalarinda namaz kılmıyor

Allah namazları cemaatle kılmayı Farz kılsaydı, cami sayısı 2 katı olurdu emin olun. Yani evde , iş yerinde kılınıyor. Müsait olan camiye gidiyor. Kimse hocalara kızdığından gitmemezlik yapmıyor.
Gitmeyen zaten gitmiyor ve gitmeyecek.

Allah namazları cemaatle kılmayı Farz kılsaydı, cami sayısı 2 katı olurdu emin olun. Yani evde , iş yerinde kılınıyor. Müsait olan camiye gidiyor. Kimse hocalara kızdığından gitmemezlik yapmıyor.
Gitmeyen zaten gitmiyor ve gitmeyecek.
Cemaatle namaz kılmak erkeklere sünneti muekkede kuvvetli sünnet . Gecerli bır bahannemiz olmadığı sürece kılmak gerekli .peygamber hep cemaatle kılmış .savaşta bile cemaatle kılmış . Camiye gitmemek için de geçerli bır bahane lazım

Bır hoca siyaset yapıyorsa o camiye gitme başka cami var . Diyanete cimere şikayet et .bu geçerli bahane değil

Geri