Sizce bugün gençliğin en önemli sorunu nedir?

Konu sahibi son olarak 57 gün önce görüldü

• Kullanılan toplam oy
    10

Sevisememeleri.rahat birakin onlari.

Saka falan degil gayet ciddiyim.

Teknoloji vakitlerini öldürür, tuzak sorular imanlarini öldürür, egitimsizlik beyinlerini öldürür, siddet insan yanlarini öldürür, özentilik kanaatkar yanlarini öldürür, bati öz benliklerini öldürür, markalar bütcelerini öldürür, günümüz asklari ruhlarini öldürür. En önemlisini var sen sec. (:

Ülkesinde , dünyada ne olup bittiğinin farkında olmayan ; amaçsız, kaygısız, bilinçsiz, herhangi bir görüşü olmayan, özünü yitirmiş yozlaşmış bir nesil.

Temelsiz abartılı özgüven, maneviyat eksikliği, bencillik ve yüksek egoları

Teknolojiyi hayat merkezi yapmış olmaları.

egitim adi altinda verilen egitimsizlik dersleri, ezbere dayali dusunmeye itmeyen bir egitim sistemi

Zaman geçtikçe hrr şey değişiyor. Beyinleri, düşünceleri, hayatları, gelecekleri ve yaşama biçimleri.. herkes böyle artık.

Her şeyin başı saygı. Saygısızlık büyük sıkıntıları beraberinde getirir.

Ergence takılmaları.
Bu ergenlik beraberin de depresyon getiriyor.
Depresyondayken de alkol, sigara, bonzaiye falan başlıyolar küçük yaşta.
Ha bir de internette var. Nerde kötü bir şey, orda biz gençler.

Gençliğin en büyük sorunu duyarsızlaşlırılan yeni nesil anne babaya sahip olmaları.

Anne ve babalarımızdan önceki kuşak İslamı ve Aratürk'ü bir arada sevmeyi başarabilmişken İslama bağlı olmayı Atatürk'e düşman olmaktan geçtiğine inandırılmamışken yeni nesil anne babaları bir kutuplaşmanın içinde değerleri kendileri bile özümseyemeden kaostan beslenen çocuklar yetiştiriyorlar.

Çocukların suçu yok armut dibine düşer misali, onları yetiştiren anne babalar önce kendini sorgulamalı.

Değerlerinden ziyade gösterişe özenerek yaşamaya alışan, hatta bunu norm kabul edip ha bire lükse çalışan bir gençlik kesimi de mevcut.Aşk-meşk için yaşayan,pembe dizi takıntılı,elinden facebook,instagrama foto atmak için tel düşmeyen,Türkçe'yi katletmiş ,birbirinin benzeri bir özenti yarışıyla vakit tüketen ama üretmeyen kesim için gelecek buysa vatanın vay haline diyorum.Yozlaşma olarak işaretliyorum.

Ama çok şükür ki hala vicdanına göre yaşamayı ve emekle başarmayı ,vatan sevgisi ve bilinci sağlam gençler de yok değil.
İşte bu ikinci grup şehit kanları üstünde bencilce,nefisleriyle varolmayacak kadar özel ve güzel bir gençlik.Umudumuz da onlarda.

Geri