Sizce bir ilişkiyi ayakta ne tutar?

A
  • Kullanıcı aXi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Akıl Küpü

Sizce bir ilişkiyi ayakta ne tutar?

• Sadakat ,Dürüstlük

Kullanılan: 28 52.8%
  • SAYGI SEVGİ VE HOŞGÖRÜ

Kullanılan: 20 37.7%
  • Konuşan Yürekler

Kullanılan: 5 9.4%

• Kullanılan toplam oy
    53
yıkılma jüjü.diren.
seni de bulacak bir insan evladı var elbet

aşko kuşkolar daha başarılı ayakta tutma sanatında dsgkdskg

ciddili middili kadınlarla napıcaz abi evlenicez mi

bu abi lafını dilime kim pelesenk ettiyse onun ben

bi satır daha yazayım da dolu görünsün

Yemekler...
Ne yediğiniz ne kadar yediğiniz, nerede yediğiniz çok önemli.d

eylemlerinin sorumluluğunu almak.

Ya daha yasiniz kac basiniz kac?
Uzun soluklu iliski dedigimiz 10 15 yil olur.
Böyle bir tecrübeye sahipsen,verirsin bir kac öneri.
Iki 3 sene iliski yasiyorlar sonra sex ayakta tutar diyorlar.
Normal yani:Dd 3 sene sonra sex rutin hale gelince iliski de biter.
Gelmis daha 30 un basinda bana uzun iliski tüyolari vermeye calisiyor.Sen bi büyü biraz daha ..burada sezen aksu kücügüm fonda.
Ama iliski limitleri de, alcak tutulabiliniyordur..olabilir..insanlar..felan...:D
Bak o da var simdi.

ben iletişim diyorum, doğru iletişim
bundan kastım birbirini anlamak, gereksiz ego ve kıskançlıklardan sıyrılmak, hani enerji, elektrik, frekans falan deriz ya, ne anlatmak istediğini ya da ne anladığını bilmek, seksli şeyler de dahil tabi buna, o da bir iletişim türü, uyum işte
sevginin içine çok şey sığar, seversen gerçekten de, saygı, sadakat, vefa, vicdan gibi şeyler zaten beraberinde geliyor.
aşkı çok başka yerde tutuyorum, o baş tacı ama taçlar da devriliyor işte (:
aşk, sevgi, iletişim ağı tamsa süper, ama işte olmuyor her zaman, uymuyor (: nasip .p

Ya Nef’ ask dedigin sey illa ki biten bir durum, hal. Sansliysa insanlar, ask guzel bir sevgiye donusuyor. Ne beklenildigine de bagli elbette. Ask’a bu kadar buyuk anlamlar yuklemek gereksiz geliyor bana o yuzden.

Iletisim icinde bile, eger karsidakinin soyledigini anlayabiliyorsan, dediklerinin anlasildigini hissediyorsan bu cok buyuk bir arti. Ama, bunun icine anlasmazliklarda durum cozumlenmesini beklememek gerek. Buna da tamam diyebilmeli insan. O acidan iletisimin sadece, halinin anlasilmasi kismini katiyorum ben. Digeri de olsa harika olur ama gercekler oyle olmuyor pek .p

Hayir, niye bu kadar uzun yazdiysam :D

ben de okudum he, hepinize de hak verdim. sölicek bir şeyim yok, konudan çıkıyorum. öyle bi konu ki herkes haklı

günümüz ilişkileri çok saçma. tüketim toplumu olduğumuzdan hep daha fazlasını istiyoruz. hep bir üstü olsun derdindeyiz. bu nedenle temeller hep çürük.

Ya Nef’ ask dedigin sey illa ki biten bir durum, hal. Sansliysa insanlar, ask guzel bir sevgiye donusuyor. Ne beklenildigine de bagli elbette. Ask’a bu kadar buyuk anlamlar yuklemek gereksiz geliyor bana o yuzden.

Iletisim icinde bile, eger karsidakinin soyledigini anlayabiliyorsan, dediklerinin anlasildigini hissediyorsan bu cok buyuk bir arti. Ama, bunun icine anlasmazliklarda durum cozumlenmesini beklememek gerek. Buna da tamam diyebilmeli insan. O acidan iletisimin sadece, halinin anlasilmasi kismini katiyorum ben. Digeri de olsa harika olur ama gercekler oyle olmuyor pek .p

Hayir, niye bu kadar uzun yazdiysam :D

hayaller işte , olmasını istediklerim, ya da bende eksik kalan şeyler, anlaşılmak, halden anlamak demişsin ya işte ondan (:
gerçekler bambaşka şeyler getiriyor önüne zaten , şans işte , hiçbir konuda beklenti içine giren birisi de değilim hele aşkta , aslaaa (:
kendi hayatımda eksik bırakıldığım şeyler shinicim, bu sadece kadın erkek ilişkisi olarak da değil, çocukluğumdan bugüne gelen süreç

bööyle işte
herkese bol şans .p

sewdicegimin diz kapaginin guzel oluşu her sabah kalkip diz kapagina bi öpücük kondurup işime gitme umudu oyş

Ya daha yasiniz kac basiniz kac?
Uzun soluklu iliski dedigimiz 10 15 yil olur.
Böyle bir tecrübeye sahipsen,verirsin bir kac öneri.
Iki 3 sene iliski yasiyorlar sonra sex ayakta tutar diyorlar.
Normal yani:Dd 3 sene sonra sex rutin hale gelince iliski de biter.
Gelmis daha 30 un basinda bana uzun iliski tüyolari vermeye calisiyor.Sen bi büyü biraz daha ..burada sezen aksu kücügüm fonda.
Ama iliski limitleri de, alcak tutulabiliniyordur..olabilir..insanlar..felan...:D
Bak o da var simdi.
benim en uzun ilişkim beş ay, en kısa ilişkim altı gün, hangi kategorideyim? :(

Artık her şey ilişki olarak tanımlanıyor. Bu sosyal medya ve özenti pembe diziler liseli hatta orta okul çocuklarına kadar ulaşmış.
Geçende 16 yaşında bir kızımız şöyle dedi: '' Erkeklere güvenmiyorum, üç ilişkimde hep üzüldüm.''
Uzun bir hayat deneyimi konuşuyordu sanki. Hayretler içinde bakakaldım.
İlişki bakkalda mı satılıyordu, markette mi?
Her şey zamanında, tüketmeden yaşanılmalı ki anlamı olsun. İlişki sahibi olmak ya da olmamak alışkanlığa dönüşmemeli.

Geri