Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Birinin bulmasinda ote her bulanin gitmesi daha manidar ama neyse be edri..yıkılma jüjü.diren.
seni de bulacak bir insan evladı var elbet
Ya Nef’ ask dedigin sey illa ki biten bir durum, hal. Sansliysa insanlar, ask guzel bir sevgiye donusuyor. Ne beklenildigine de bagli elbette. Ask’a bu kadar buyuk anlamlar yuklemek gereksiz geliyor bana o yuzden.
Iletisim icinde bile, eger karsidakinin soyledigini anlayabiliyorsan, dediklerinin anlasildigini hissediyorsan bu cok buyuk bir arti. Ama, bunun icine anlasmazliklarda durum cozumlenmesini beklememek gerek. Buna da tamam diyebilmeli insan. O acidan iletisimin sadece, halinin anlasilmasi kismini katiyorum ben. Digeri de olsa harika olur ama gercekler oyle olmuyor pek .p
Hayir, niye bu kadar uzun yazdiysam![]()
benim en uzun ilişkim beş ay, en kısa ilişkim altı gün, hangi kategorideyim?Ya daha yasiniz kac basiniz kac?
Uzun soluklu iliski dedigimiz 10 15 yil olur.
Böyle bir tecrübeye sahipsen,verirsin bir kac öneri.
Iki 3 sene iliski yasiyorlar sonra sex ayakta tutar diyorlar.
Normal yanid 3 sene sonra sex rutin hale gelince iliski de biter.
Gelmis daha 30 un basinda bana uzun iliski tüyolari vermeye calisiyor.Sen bi büyü biraz daha ..burada sezen aksu kücügüm fonda.
Ama iliski limitleri de, alcak tutulabiliniyordur..olabilir..insanlar..felan...
Bak o da var simdi.
Ümitsiz vaka.pbenim en uzun ilişkim beş ay, en kısa ilişkim altı gün, hangi kategorideyim?![]()