Lila
Platin Üye
Ögretmeni kadin olsa neyse de Bu ne yaw
Gerci cinsiyet vermemissin ama direk öyle düsündüm.
Annesine de anlat önlemini almali
Gerci cinsiyet vermemissin ama direk öyle düsündüm.
Annesine de anlat önlemini almali
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ya çocuğu arkadaşı trollüyor diyorum ben :d
Degil, kamerali gorusme yollamis.
Çocuğun facesinden hoca ile çocukmuş gibi konuşun bakın bakalım sohbet nereye gidiyor
Çocuğun facesinden hoca ile çocukmuş gibi konuşun bakın bakalım sohbet nereye gidiyor
İlginç bir durum. Olaya her iki taraftan da bakmak gerekir. Hem art niyetli hem de iyi niyetli bir bakış açısıyla değerlendirmek gerekir.
Gerçekten de iyi niyetli, öğrencilerini çocukları gibi gören, onlara değer verip özleyen, onların gelecekleri hakkında zaman zaman şüphe duyan ve bu yüzden öğrencilerini okuttuktan sonra bile onların peşini bırakmayan öğretmenlerden birisi olabilir, bu biraz ütopik gelebilir ancak ben gerçekten de böyle öğretmenler gördüm, keza beni okutan öğretmenlerimden birisi de böyleydi. Telefon numarası işi, görüntülü konuşma işi de, bir sesini duymak yüzünü görmek amaçlı da olabilir.
Ancak tabii ki bazı şeyler sırıtmıyor değil. Defalarca yazmış olması. Beni de sev demesi... Yaşının büyük olması; malum şeyin akıla gelmesinin yanında, diğer bir ihtimalin de olduğunu unutmamak gerekir. Şu yaşlandıkça çocuksu olmak, hislerin daha da derinleşmesi vs. bu sebepler yüzünden öğrencilerini özleyebilir...
Zor bir durum. Nereye çeksen, hangi kalıba döksen uyuyor. Çocuğu uygun bir şekilde öğretmeni hakkında konuşturmak, çocukla öğretmeni hakkında sohbet etmek gerekir. Facebook hesabından da arkadaşların dediği gibi, çocuğun ağzından yazışmak gerekir.
Waterlelie , son durum nedir? Bir gelişme oldu mu?